3,6
Pek Yakında hakkında görüşlerin ?
8 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Gayet güzel ve başarılı bir film olmuş fazla komedi denemez ama gayet başarılı . Yorumları okuduğum zaman baya bir şaşkınlığa uğradım sonra dedim ki 5 yıldızlı otelleri bile kötüleyen insanlar güzellikten ne anlar.
12 Ekim 2014 tarihinde eklendi
tabiki herkesin görüşü farklıdır ama bence çok iyi bi filmdi çok iyi ince espiriler vardı izlemelisiniz bence
7 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz gibi bir adam bu ülkeye bir daha zor gelir diyorum..
26 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Tabiki harika bir film en azindan verdiginizmparayi son kurusuna kadar hakediyor.ay ben cok guomedim ya hic komik degil diyen gerzekler sanki stand-up mı vaadediyor???bu arada espri algisi olan insanlar icin gayet komik yerinde ve kaliteli.kufure gulen insanlar zaten gitmesin yada osuruga gulen insanlar.gidin sabit kanca izleyin recep ivedik izleyin.
21 Ocak 2020 tarihinde eklendi
CEM YILMAZ IN GORA VE AROG UNU ayrı tutarak söylüyorum ki en muhteşem filmi bu..
Filmin içinde ki Şahikalar bile ayrıca film olmalı..
18 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Oncelikle cem yilmaz' i anlamak adinda bir film yaparsa cem yilmaz ilk olarak bu filme gidip sinra bu filmlerin izlenmesini tavsiye ediyorum.Evet cem yilmaz i anlamak kendisi hayatini sadelikle bir roman tadinda bizlere sunuyor hersey cok guzel olacak la baslayan pek yakinda yla devam eden seride gora arog ve yahsi bati filmleri tam komedi digerleri ise tabiri caizse ki caiz olmayabilir ama genede soyleyim basli basina eser niteliginde.ozkan ugurun cikmamis yetenegini ortaya cikartmasi icin ona roller vermesi yahsi bati serif loytumuz besiktasin gururu abimiz zafer algoz pek yakinda filminde de rolunu iyi oynamis ve karaktere hakkini vermis.Cem in eşi rolundeki arzu hanim sanirsam benim i c in filmdeki cemden sonraki bombadir.sebebi gerçekten role yakisan tek insan oymus gibi oynamasi.buda cem yilmaz in bir yetenegi kanimca cunku insanlara rol verirken cok iyi yakistiriyor.atom karinca rolundeki suat abi de filmin sonunda dayak yeme sahnelerinde herkesi kırdı gecirdi ve tam puan aldi.bunlar sadece hani su iy olmamis diyen arkadaslarima birer hatirlatmadir.dikkat ederseniz iyi olmus yada söyle boyle kotu olmus muhabbetini yapma geregi duymadim cunku cem in filmi benim ve benim gibi cem den anlayanlaricin sual gerektirmez aama yinede bir kelime gerekirse soyleyelim baştan assagi senaryo yonetim oyunculuk kalite olarak mukemmel bir film.3 kere izledim cd si ve kitabi ciksin alip esprileri tek tek not edecegim :-D
17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Ben gerçekten fragmana aldanıp izlememiştim ama gerçekten çok güzel film olmuş. Cem yılmaz bence böyle filmleri artırmalı.
7 Ekim 2014 tarihinde eklendi
para verip sinemada bir film izleyeceksem eğer; o film bu filmdir....
25 Mart 2017 tarihinde eklendi
Muhteşem bir filmdi. Hikayenin samimiyeti izleyiciye çok net geçiyor. Film boyunca sıkıldığım bir an bile olmadı. Hem eğlenceli hem dramatikti. Çok keyif aldım.
1 Kasım 2014 tarihinde eklendi
öncelikle bu filme gitmeden önce bir stand up komedisi beklerseniz yanılırsınız.ben bunu neşeli hayat filmine gülmek için gidip beğenmeyen kuzenimden biliyorum.bu filme gülmek için değil iyi bir film izlemek için giderseniz yanılırsınız.filmde saçmalıklar vardı.özkan uğurun ağzıyla çıkadığı ses ozan güvenin sesi ve araba çarptıktan sonraki bazı olmayacak hareketleri eksi puanı hak etti. ama film gülse birselin komedi dizileri gibiydi.belirli aralıklarla belirli karakterleri ön plana çıkaran.belirli yerlerde ozan güven bazen çağlar çorumlu bazen de cengiz bozkurt ön plandaydı filmde.hokkabaz ve her şey çok güzel olacak tarzında bir filmdi . ama o filmlerdeki gibi bir cem yılmaz yoktu. fundamentals ın fragmanındaki korsan dvd ciyi görünce acaba ondan da bir film çıkmaz mı diyor insan.ben zafer algöz den öyle mükemmel bir oyunculuk göremedim. çağlar çorumlu en az onun kadar iyiydi.çocukal ilgili sahneler biraz abartıydı.ama ben yine söylüyorum iy film için pek yakında ya gidilir.ben recep ivedik 4 üde izledim bunu da. hiç kimse bu iki filmi aynı gösteremez.recep ivedik daha komik pek yakında ise ondan 50 bin kat daha kaliteli bir film.izlemeyenlere tavsiye edilir...
19 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmeli. Dram aşk komedi bütün türleri kapsayan harika bi film
15 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Film hoş vakit geçireceğiniz gayet güzel bir film. Sadece cok gulecegiz gibi bir beklentiye girmeyin.
26 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film olmuş. emeği geçen herkesin eline sağlık. filmle ilgili detaylı yorumum sayfamdaki yazımda da mevcut.
16 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Kaliteli ve ideolojisi olan bir film olmuş. İdeolojisi olmayan saçma sapan filmlerden iyidir. Sanat eseri çıkarmışlar.
21 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi sağlam espriler var tam bir cem yılmaz klasiği tavsiye ederim gülmek için doğru bir seçim.....