Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
17 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Brad Pitt'i o kadar çok amerika üniforması içinde gördüm ki artık bunu izlemek istemiyorum dedim. Ama komedi olduğunu görünce eğleneceğimi düşündüm. Asla güldürmedi. Ama verilmek istenen güya kendi ordularını tatlı sert eleştiriyorlar ama bunu yaparken de afganistan, taliban, ırak yani kısacası orta doğu ülkelerini direk terörist olarak gösteriyorlar. Oraların petrolüne konmak için kendi besledikleri teröristleri ima edip, topraklarını korumaya çalışanlara "isyancı" olarak atfedip kendilerinin de bu topraklara özgürlük getireceklerini ima ediyorlar. Yani yine bir soykırımın kendini aklama çabası. Barack Obama'yı da yermemiş değilller kendince çünkü o bir siyahe.
kötüden geldi. Gerçek hikaye. Kadro iyi. oyunculuklar değişik tam çözemedim. Brad pitt olmasa kötü diyeceğim. Tam anlamadım. Abd afgan taliban ve bir general üstüne kurulu savaş(ımsı) filmi