Mucize
3,8

Ahmet Büke
Ahmet Büke

12 Mart 2022 tarihinde eklendi
doğuda bir köy ve sakat bir adamın hikayesi.. Ve yanında bir sürü yan olay.. Bütün roller bütün yan konular harika ötesi.. Sürükleyicilik kurgu oyunculuk seneryo hepsi gereğinden fazla başarılı.. Gelmiş geçmiş ve hatta gelecek en iyi 3 5 türk filmi arasında yer alacak mükemmel bir film.. müthiş bir drama ama o kadar da güldürüyorki aralarda... mahsun gibi bir arabesk kaynaklı insandan bekenmeyecek kadar güzel.. özür dilerim mahsun kırmızıgül.. 10 /10
Tayfun Y.
Tayfun Y.

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Mahsunun en kötü filmi ve mükemmel bir film :)
Ben filmde en çok spoiler: Aziz'e kız görmeye gittikleri sahnede, kızın güzelliği karşısında herkesin üzüldüğü ve kızın içten bir mutlulukla test edilmek istendiği sahnede
duygulandım.
Batuhan Y.
Batuhan Y.

11 Mart 2018 tarihinde eklendi
Harika bir film.Gercekten çok duygulu cok güzel bir film.oyunculuklar harika.senaryo muhteşem. Mahsun kirmızigül güzel bir iş çıkarmiş
Osman Aslan
Osman Aslan

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
mahsunun bütün filmleriniz izlemiş biri olarak her zmanki gibi harika bir iş çıkarmış. kötü eleştiri yapanlar nereleriyle izliyor anlamıyorum. fragmanlarda komedi gibi görünse de gayet güzel işlenmiş bir drama var ortada. helal olsun diyorum. herkesin emeğine sağlık.
Ilkkan Y.
Ilkkan Y.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Müthiş,harika kesinlikle izlenmesi gereken bir film..
Efe Berke S.
Efe Berke S.

12 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İnanılmaz bir film...Doğuya öğretmen atanır ve köyde engelli [ruhsal engelli ] bir adam vardır..Öğretmen onu bırakamaz , vicdanı el vermez ve mükkemmel bir film olmak üzere 1.Sıraya yerleşir...Mahsun Kırmızıgül ilerki zamanlar da en iyi yönetmen olacak..Filmi şiddetle tavsiye ediyorum..Fırsatınız olursa ilk gideceğiniz film o olsun..Bu filmde emeği geçen herkese Teşekkürler...Harika bir performans!..Oyunculukta süper..Bu arada Mert Turak isimli oyuncuya ödül verilmesi lazım..Onu ayriyetten tebrik ederim..
cihat akın a.
cihat akın a.

7 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Çok güzel filmi sonuna kadar izlemeden bişey anlaşılmıyor son 10 Sn de bütün filmin Özeti özeti var tebrik ediyorum
Uğur B.
Uğur B.

17 Şubat 2015 tarihinde eklendi
bence bir başyapıt üstüne flim olamaz mahsun abi gerçekten güzel işler yapmış ve gerçek yaşanmış hikayelerin tek adamı helal olsun
hastafilmkolik K.
hastafilmkolik K.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
güzel ya izledim ağladım.izlenmmesini tavsiye ediyorum.bu adam film yapıyor
Hilmi ç.
Hilmi ç.

6 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Adam filmde 60'lı yılları anlatmış. Her ne kadar Kkürt harekatı ve gösteriler o döenmlerde başlasa da PKK nın asıl temelleri 71 muhtırasından sonra atılmıştır.
Ama birileri hala çıkıp filmde PKK'yı övüyor falan diyor.
Can S.
Can S.

3 Ocak 2015 tarihinde eklendi
verdiğim para sonuna kadar helal olsun mükemmel Mahsun Kırmızıgülü ayakata alkışladım adamın kendi filmi olmasına ragmen kendini asla ön plana çıkartmamış yönetmenim diyen adamlara taş çıkartır....10 numara 5 yıldız emeklerine sağlık..
Film İzle H.
Film İzle H.

18 Ocak 2015 tarihinde eklendi
İnsan birşey umar ve umduğu çıkmayınca bir anlık hüsrana uğrarya bu filmde biraz öyle oldum şöyleki ilk seanstan çıkanlar ağlayarak çıkıyordu umduğumda ağlamaktı ama filmin komedi yanı sanki daha ağır basmış o taraftan bakarak izleyince film harika olmuş
Ali Polat
Ali Polat

24 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Film tek kelimeyle harika yapımcısının eline sağlık. Emeği gecelerin eline sağlık. Bu arda film izleyenlerındw eline sağlık
Serhat Ö.
Serhat Ö.

5 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül mükemmel bir iş çıkarmış.Mutlaka izlenilmesi gereken bir film.Burada şunuda belirtmek isterim.Filmde Mahsun Kırmızıgül'ü başrol oyuncusu sanıyordum.Ama öyle değil,4. hatta 5. oyuncusu diyebilirim.Dram yanında Komedinin de bol olması çok yaratıcı olmuş.
Ömer T.
Ömer T.

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
beni gerçekten duygulandıran bir filmdi. oyunculuk desen hepsi ödüle layık bence. aziz ve diğer kardeşlerinin içtenliği sanki rol değil de birer yaşamı sergiler gibi. durmayın gidin izleyin