Mucize
3,8

laleozer@yandex.com
laleozer@yandex.com

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Harika ve dogalbbir film 2.defa izlesem sikilmam ...
Şevval S.
Şevval S.

19 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Filim güzel ama biraz sıkıldım. İlk yarida gitmek istedim ama arkadasim bu filme bir kez daha girdiginden cikmadim. 2. Yarida idare eder. Ama sonu guzeldi
Nedim
Nedim

2 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Konu bütünlüğü ve derinliği yok ancak oyuncu seçimi iyi olmuş. Öğretmen rolü daha güçlü bir karakter seçilebilirdi. Eşkıya temasını anlamak da çok zor, film doğuyu bilmeyenlere ve orada yaşamayanlara güzel gelebilir ama Mahsun Kırmızıgül bu toprakların çocuğu olmasına rağmen bir batılı gibi çekmiş. Aslında gerçek hayattan aldığı bu konuyu daha da zenginleştirip harika yapabilirdi, fırsatı teptiği fikrindeyim.
Kadınları filmde aşağılayıcı bir rolle yansıtması da cabası.
Mesela aklımda kadınların o simsiyah dişleri hep kaldı. Küçük de olsa nedeni hakkında bir bilgi verebilirdi.
Müzik seçimleri de aceleye gelmiş gibi duruyor. Az da olsa filme biraz şiir ekler insan. Ama nerde???
Velhasıl, bir şeyler denemiş ama çapı yetmemiş.
Rabia H.
Rabia H.

5 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Filmin genel olarak dekorunu ve oyuncu kıyafetlerini çok beğendim, ama okulda; o yoklukta muazzam düzen ve öğrencilerin hepsinde forma, ''beyaz kurdele'' olması beni biraz şaşırttı. Özellikle paşabahçenin yeni çıkardığı lastikli şeker kavanozu ise tam bi fiyaskoydu:) Filmde bu sahneyi buraya niye koymuşlar konuyla hiç alakası yok dediğim bi kaç sahne oldu özellikle kapıyla diş çekme sahnesi. Ayrıca Aziz'in de sahne gereği ortada anadan üryan gezmesini hiç hoş karşılamadık o sahneyi oyuncunun vücudunda ki heryeri göstermeden de yapabilirdiniz.. Neyse sonuç olarak filmi beğendim, bunlar küçük dipnotlar sadece.. İyi seyirler
Ramazan Z.
Ramazan Z.

6 Ocak 2015 tarihinde eklendi
muhtesem bir fılım , herkese tavsıye ederım emın olun huzunlenırsınız aglarsınız gulersınız, benzer bır hayatı hemen hemen bır cogunuz yasamıssınız gercekten muhtesem
Eser D.
Eser D.

7 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül gerçek hikayelerden esinlenerek bir kez daha karşımıza çıktı.Her zamanki gibi sosyal mesajların olduğu bu filmi önceki filmlerinden daha başarılı buldum. Oyunculuklar çok başarılıydı özellikle Mert Turak ve Talat Bulut.
Ferhat A.
Ferhat A.

8 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film . Çok doğal insanın içine işleyen bir yapım . Aziz rolündeki Mert Duran'ı tebrik ediyorum gayet başarılı oynamış rolünü . Filmlerde nadir gözüm dolar veya bir kaç damla yaş akar , bu filmde son kısımlara doğru göz doldu ve gözyaşlarımı tutamadım . İzlemenizi tavsiye ediyorum
İZZEDDİN A.
İZZEDDİN A.

10 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Harika bir film olmuş.
Hem çok güldüm hem çok ağladım. Mahsun'un bütün filmlerinde olduğu gibi yine ağladım
TC Sibel G.
TC Sibel G.

14 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Aglamaktan cnm cikti.Cok güzel olmuş ama artik aglamamak için Mahsun flimlerine gitmiycem şaka şaka zevkle izlenilecek bir flim iyi seyirler
Gülcan Ç.
Gülcan Ç.

16 Ocak 2015 tarihinde eklendi
MUHTEŞEM OLMUŞ,10 NUMARA OLMUŞ.VİZYONDAN ÇIKMADAN HERKESİN İZLEMESİNİ TAVSİYE EDERİM.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
SİNEMASEVER
Mustafa m.
Mustafa m.

16 Ocak 2015 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Mahzun Kırmızıgül güneşi gördüm filminden sonra daha iyi film yapamaz diyordum ki mucize filmi tam bir mucize olmuş. Mahzun Türk sinemasının çıtasını her filmde daha yukarılara taşıyor.
Cem V.
Cem V.

20 Ocak 2015 tarihinde eklendi
arkadaşlar öncelikle filmi eleştirdiğimiz eşkiya bölümü ile ilgili tarihden bir örnek olacak gerçekte topal osman olarak bilinen ve ruslara karşı zafer kazandığı söylenen kişi o dönemin eşkiyalarındandı. peki sonra dönem devletimiz farklı alanda kullanıp halk üzerinde saygınlık verildi büstleri yapıldı gibi ama oda inasanları öldürdü unutmayalım ve hala saygı duyuyoruz eleştiri geçmişizimizi araştırarak olur evet o dönem böyleydi gerçek buydu ki hikaye gerçek
evet o zaman tarihe bakarak bazı gerçekleri yakalar vede filme hakkını veririz bence izlenecek bir film
ayrıca doğu kültürü şu an için biz sinema severleri ayakta tutuyor.

mesela SON UMUT

bunlar gibi nice ..........
Suleyman O.
Suleyman O.

21 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle 10 numara tebrikler tüm oyunculara ve ekibe emeği geçen herkeze allah daha Nice filmler çekmeye nasip etsin insallah
Ela E.
Ela E.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
ağlarken kaç kere güldüm,gülerken kaç kere ağlamaya başladım izlerken bilmiyorum...tek bildiğim gözyaşı ve tebessüm aynı anda..
mahsun kırmızıgül...lütfen sen hayatı düşünme bu tür harika şeyler çıkarmaya devam et...
Mehmet D.
Mehmet D.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Süper emeğinize Yüreğinize sağlık inşallah hakettiği değeri bulur