60lı yıllarda geçen ve o tarihlerin atmosferini küçük detaylarla yansıtmayı başarmış güzel bir film. Televizyonda disneyland'in açılmasına tanık olmak veya çerçevelerde kennedy'nin fotoğraflarını görmek bir seyirci olarak beni o tarihlere götürdü. Kişisel olarak konuşmam gerekirse filmdeki karakterlerle her bir karakter içimdeki bir parçayı simgeliyor gibiydi. Bence ana karakterden çok yan karakterlerin problemleri, üzüntüleri, sevinçleri filmi canlı tutan etkenlerden biri. Tabii ki Angelina Jolie'yi unutmamak gerek. Efsane oyunculuğu ile filmi daha da sürükleyici kılmış. Fakat filmin beğenmediğim yönleri de var tabi. Mesela Sussanayla Tobias arasındaki ilişki bana çok saçma ve yavan geldi.
Bu filmi izlemeden önce yorumlara bakan arkadaşlara tavsiyelerim; yavaş ilerleyen bir film, pek eğlenceli değil ve de psikolojiniz müsait değilse bayabilir. Ama az çok konusuna kanınız ısındıysa, kesinlikle yeterli bir anlatımı var ve kesinlikle vakit kaybı değil. Özellikle hayatta en çok, ne insanların canını sıkar? Gertçeklerin yüzüne söylenmesi üzerine kurulu, bazı kısımları izleyiciye bırakılmış bir film. Ve de Angelina Jolieden hiç haz etmem ama bu filmde beğendim.
İzlediğim en etkileyici filmlerden bir tanesi.Başroldeki Winona Ryder inanılmaz fakat yardımcı rolde oynayıp başrolu çalan Angeline Jolie filmin ağır topu.Gerçekten harika bir performans sergiliyor.Film gerçekten kusursuz herşeyiyle..
guguk kuşu ve yaşamın kıyısında filmlerini hatırladım bunu izlerken.oyuncuların performansları harika.12 monkeys filminde brad pitt de kaçık rolünün hakkını vermişti.burdada aynı rolle angelina yı görüyoruz.neden iyi anlaştıklarını anlıyorum şimdi:)bence güzel bir filmdi...