f-corleone
27 Kasım 2004 tarihinde eklendi
bu zamana kadar seyretmediim için pişman oldumm bence gözdolduran bi film..ayrıca a. jolienin oyunculuk konusunda bu kadar başarılı olduğunu bu zamana kadar pek düşünmezdim.. oscar boşuna gelmemiş yani.. kesinlikle izleyinn 8/10
guguk kuşu ve yaşamın kıyısında filmlerini hatırladım bunu izlerken.oyuncuların performansları harika.12 monkeys filminde brad pitt de kaçık rolünün hakkını vermişti.burdada aynı rolle angelina yı görüyoruz.neden iyi anlaştıklarını anlıyorum şimdi:)bence güzel bir filmdi...
ben filme tam puan veriyorum.gerçekten her yönüylemükemmeldi.beter böcek ten ve makas ellerden tanıdığımız winona ryder müthiş bir oyunculuk gösteriyor.9
Bu filmi fragmanından izlerken gerçekten güzel olduğunu düşünmüştüm.İzledikten sonra da haksız olmadığımı gördüm.Çok duygusal bi film.Özellikle Angelina Jolie çok başarılıydı ama bütün oyuncular üstüne düşen görevi yerine getirmiş.O yüzden haklarını yemiyeyim.Özgün bir konuya sahip gerçekten izlenmesi gereken bir film.
60lı yıllarda geçen ve o tarihlerin atmosferini küçük detaylarla yansıtmayı başarmış güzel bir film. Televizyonda disneyland'in açılmasına tanık olmak veya çerçevelerde kennedy'nin fotoğraflarını görmek bir seyirci olarak beni o tarihlere götürdü. Kişisel olarak konuşmam gerekirse filmdeki karakterlerle her bir karakter içimdeki bir parçayı simgeliyor gibiydi. Bence ana karakterden çok yan karakterlerin problemleri, üzüntüleri, sevinçleri filmi canlı tutan etkenlerden biri. Tabii ki Angelina Jolie'yi unutmamak gerek. Efsane oyunculuğu ile filmi daha da sürükleyici kılmış. Fakat filmin beğenmediğim yönleri de var tabi. Mesela Sussanayla Tobias arasındaki ilişki bana çok saçma ve yavan geldi.
winona ryder yaşayan en'ler den biri. tek kelimeyle kusursuz bi oyuncu. kötü bir filmde bile iyi oyunculukla parıldar o. umarım ortalıkta gezinen bunca gereksiz yeniyetme oyuncuya haddini bildirir ve gösterim hazırlığındaki filmleriyle sıkı bir geri dönüş yapar winona ... forever winona
aaa :O ben bu filme nasıl yorum yazmamışım!!baştan sona duygu yüklü demiyorum çünkü Angelina'nın yaptığı çılgınlıklar insanı güldürüyo..filmin işlemiş olduğu hikaye çok güzel!bi kitaptan alıntıymış ki kitap da gerçek hayattan ;)) Angelina'nın performansı gerçekten süper Oscar'ı alması çok doğal bu rolle...şiddetle tavsiye ediyorum izlemeyenlere ;))
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi oyuncuların gerçekten çok başarılı olmasının yanında mekan seçimleri ve işlenen konunun aslında hepimizin biraz sahip olduğu psikolojik sorunları ortaya koyuğunu düşünüyorum. Bu film keşke vizyona tekrar girse ve daha fazla insan izleme şansı bulsa gerçekten eternal sunshine of the spottless mind gibi bi gişe faciyası yaşamadan alnının akıyla çıkar diye düşünüyorum.
angelina jolie nin oyunculuğuna diyeceğim bişey yok ama filme gelince bence tekdüze, sürekli aynı şekilde ilerleyen sıkıcı bir film...filmden memnun olmak için bence farklı bir ruh halinde izlemek lazım ...