Köstebek
    4,2
    Köstebek hakkında görüşlerin ?

cihanbilgi
    cihanbilgi

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    adam gibi oturup izlrseniz sıkılmassınz ama bazlarına sıkıcı gelebilir doğru film süresi uzun ve oyunculuklar daha çok ön planda ama kötü bir filim değil al pacino var yetmezmi
    HAMLET1980
    HAMLET1980

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    wayne_smithpartyy yorumunuda kesinlikle katılıyorum arkadaşım .filmi adam gibi izleyip o şeklilde puan verelim ve yorum yapalım arkadaşlar.milleti yanlış yönlendirmeyelim .film gerçek olaya dayanıyor.benimde bufilme verdiğim puan 10/10.
    Buster-2
    Buster-2

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    CursedMan, Ne kadar ilginç bi puanlama sistemin varmış?? Aksiyon yok niye bukadar puan almış??! Burada anlatılan olay 'Gerçek', internete isimlerini gir bu insanlar hala yaşıyor. Ve bu olayı Al Pacino, Russel Crowe gibi müthiş iki aktörle harika bir şekilde aktarmışlar. Ne yani, silahlarla kovalamaca sahneleri mi bekliyordun?Film harikaydı! 10/10
    karizmatik062915
    karizmatik062915

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    ne konuyu ne oyunculuyu ne kurguyu hiç bir şeyi beğenmedim çok sıkıcı bir film...
    rusty30
    rusty30

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Filmin verdiği mesajlar bile insanı tedirgin edebilecek seviyede. Herkes muhakkak izlemeli bence. Klasikler arasına girebilecek, Russell Crowe harikası bir film.
    muhammed-yilmaz
    muhammed-yilmaz

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    1997-1999-2007 sanırım üç tane köstebek isimli filmden bu ikincisi veeee üçününde kadrosu sağlam en beğendiğim ilki idi tabiki. :)
    bu filmde umduğum kadar olmasada farklı bir köstebek filmi gerçi bu isim uymamış filme tam manada köstebeklik yok alenen var. aşağıdaki arkadaşın dediği gibi iletişim üzerine güzel bir film. Aksiyon arayanlar izlemesin. ;) iyi seyirler
    atakanozruh
    atakanozruh

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Sağlam ve izleyiciye birçok mesaj vermeye çalışan senaryo, iki müthiş oyuncu ve kalburüstü bir yönetmen tarafından beyazperdeye taşınmış. Böyle olunca da insan ister istemez eşi benzeri olmayan güzellikte bir film bekliyor. Oldukça iyi başlayan yapım, zaman geçtikçe etkisini yitiriyor bence. Özellikle son sahneler hemen bitirelim havasında çekilmiş gibi. Biraz daha sürükleyici olsa başyapıt olabilecek bir film.
    jemal-1081
    jemal-1081

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
    güzel bi filmdi fakat birazda olsa sıkıcı tarafları wardı.filmde al pacıno ve russell crowe çok iyi oyunculuklar sergilemişler buda filmin izlenebilirliğini arttırmış.al pacino öyle bir sandalyede otursada ben izlerim diorum sizde diosanız izleyin.10/9(fakat puanı azalmaması için)
    odinhan
    odinhan

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Russel Crowe’un performansı görülmeye değer...Film ise oldukça durağan...
    karahanli3458
    karahanli3458

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Güzel bi film, izlemenizi tavsiye ederim
    The-Director
    The-Director

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Üzerine zar zor başka film tanıdığım , Michael Mann’i bana sevdiren , dört dörtlük , kusursuz bir film.Filme katılmak istenen duygular öylesine güzel yedirilmişlerki , hissedebilmek için artı bir efor sarfetmiyorsunuz , film zaten kendisi o duyguları sizi yormadan empoze ediyor.Russell Crowe ömrü boyunca sergileyebileceği en müthiş performansı sunduğu , Al Pacino’nun da altta kalmamak için çabaladığı enfes bir film.Ne kadar övsem az , ne kadar konuşsam boş.İzlemek lazım hem de defalarca...
    Gökhan Çalış
    Gökhan Çalış

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    ya abartmayalım bence cok sıkıcı bir filmdi..hoslanmadım ben
    dikkat-virusumm
    dikkat-virusumm

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
    cok guzel iki ustayı aynı anda seyretme fırsatı seyredın mutlaka..
    makaseller
    makaseller

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    en sağlam crove performansı harikaa!
    kurtserkan78
    kurtserkan78

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    al pacinonun kötü filmi olurmu jiç