Gençlik
Ortalama puan
4,5
yayın
  • Hollywood Reporter
  • Hurriyet
  • Variety
  • The Guardian

Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.

Basın Eleştirisi

Hollywood Reporter

Yazar: Todd McCarthy

80 yaşlarında bir besteci ve yönetmenin geçmiş ömürlerini mercek altına alan komik bir Hollywood yapımı film.

Eleştirinin tamamı için: Hollywood Reporter

Hurriyet

Yazar: Uğur Vardan

Gençlik filmi yaşlılığın kaçınılmaz yazgısı içinde yitip giden yıllara ve bir daha gelmeyecek günlere olan özlemin bir ifadesi. Kaçırmayın derim.

Eleştirinin tamamı için: Hurriyet

Variety

Yazar: Jay Weissberg

Michael Caine ve Harvey Keitel üzerinden derin yaşam öykülerinin anlatıldığı film; Paolo Sorrentino'nun bu güne kadar yaptığı en genç ruhlu yapım.

Eleştirinin tamamı için: Variety

The Guardian

Yazar: Peter Bradshaw

Micheal Caine'nin emekli bir bestekarı canlandırdığı filmdeki kusursuz oyunculuğunun karşısında Harvey Keitel ve Jane Fonda'nın doğal ve tatlı tavırları izleyicide hüzünlü bir hava yaratıyor.

Eleştirinin tamamı için: The Guardian
Daha Fazlasını Göster