Canberk Can
1 değerlendirme
20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim ve muhtemelen izleyebileceğim en berbat film. Ne konusu güzel ne oyunculuklar ne de hissettirdiği şeyler. Bunları yapanın cidden allah belasını versin . Yoldan geçen birini çevirip 2 gün verip senaryo yazdırsanız ve filmi çekseniz büyük ihtimalle bundan daha iyi hissedeceğiniz bir film olur. Ana fikri aşırı cinsiyetçi olup vandalizm ve suç işlemeyi meşru gösteren, ciddi anlamda izlemenin sadece hayatınızdan yaklaşık 2 saat çalacağı, üstüne sinirinizi ciddi anlamda bozacak ve bunu yapana benim gibi bela okuyacağınız nefret edilesi , kaldırılması gereken kötülüğünü kelimelere sığdıramadığım bir film. Kimsenin izlemesini tavsiye etmem. Düşmanım bile izlemesin cidden o kadar iğrençti ki.
Zamanınız kiymetliyse izlemeyin! tek kelimeyle hayal kırıklığı .. Keanu Reeves in filmi. ne kadar kötü olabilir diye düşünerek açtık ama kesinlikle berbat bi senaryo .
Vahsi seyler ''"Wild Things" 1998 yapımlı filme azıcık benziyor. Tabi konusu yönünden knock knock daha basit anlatılmış. Evde herşey var kamera neden yok.. Filme parti havasında olsaydı. sonradan 2 bayan evin içine yola koyulsaydı daha mantıklı bir film ortaya çıkacaktı. Akıcılık çok iyi değil ...