YılmazPütün
10 Mart 2016 tarihinde eklendi
Kesinlikle Türk gerilim-gizem filmleri içerisinde cok önemli bir yere oturacak bir film, cok kaliteli bir senaryo ve cok basarılı bir final. Cok iyiydi kesinlikle burdaki yorumlara bakarak neredeyse izlemeyecektim, Türk tipi gerilimde yapılabiliyormuş. Fırat Tanış ellerine sağlık!!!
spoiler: Hayvanat bahçesi açmak nasıl bir zulüm örneği..
Diğer zulüm de karıncayı kavanoza atma hikayesi. Foto da koymuşlar, umarım o gerçek karınca değildi.
Sonunu da gerçek bir hikayeden uyarlanmış gibi bitirmişler. Gerçek bir olay mı acaba gerçekten :)
Fırat harika oynamış. En sondaki sahneyi kesmişler mi anlamadım. Fırat i mi öldürdü yoksa?
En sonda da 0.1 saniyelik bir yazı beliriyor. Tiyatro oyunundan uyarlanmış deniliyor. Okumak zor durdurmadan. Bu kadar kötü bir film sunumu olamaz. Kesip biçmişler. O yüzden beğenmeme tuşuna bastım.