Amir Han
21 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çocuk izleyicilere yönelik gerçek ve animasyon karışımı bir yapım. Türk sinema sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor. Bu açıdan takdir edilesi bir yapım. Lakin çocuklara yönelik olacak diye kurgusu ve prodüksiyonu bu kadar cılız olmamalıydı. Kadroda bir tek Bülent Şakrak oyun performansı olarak öne çıkıyor. Başrol Keremcem sadece çocuk hayranları için gişe oyuncusu. Animasyon karakterler ilgi çekici ve hoştu. Özellikle fırıldak (horoz) ve köpek çizim olarak çok iyiydi.
Keşke ''İksir'in 2.ci sinema flimi gelseydi çok mutlu olurdum 6 Ekim 2023'te Sinemalarda olsun isterim sevgili yönetmen Birkan Uz ben diş hekimi Zehra Kıvılcım'ın kızı Amine Elif Şenyüz lütfen ''İksir.'' Adlı türk flimin 2.ci sinema flimini çekiniz size Yalvarıyorum ve ikna ediyorum yanlız bir sorun var:'' Neden artistler internetten sinema duyurusu yapıyorlar? Televizyon Kanallarına çıkıp da yapsınlar ben öyle istiyorum lütfen isteğimi gerçekleştiriniz. ''İksir.'' Adlı türk flimin 2.ci sinema flimini İstiyorum ve ikna ediyorum lütfen çekimlere başlayınız ve fragmanı veriniz çabuk olunuz çabuk çabuk çabuk çabuk çabuk
Kendi alanında Türkiye'de yapılmış tek/en iyi iş. Yapanları cesaretlerinden dolayı kutlarım. Hem çocuklar hem de ebeveynleri için iyi bir hafta sonu eğlencesi.