3,3
İncir Reçeli 2 hakkında görüşlerin ?
29 Mart 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesi bir film herkesin izlemesi lazımm ben izledim etkisinden çkamadm anladığnız üzere tavsiye bir filim
29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Film tamamiyle mükemmel !
Oyuncu kadrosu ve karakterler çok iyi . Filmin konusu ve senaryo harika . Eğer birine aşıksanız bir kez daha aşık olursunuz ! Eğer sevgiliniz varsa mutlaka birlikte gidin ve izleyin !
26 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir iş çıkarmışlar. Izlenmeye değer bir film olmuş. Yalnız ufak bir tavsiye vereyim kız arkadaşınızla falan gidecekseniz bir kerede yalnız izleyin (:
11 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
HEYCANLA BEKLİORUZ incir reçeli hayranları olarak .....
18 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Ben tüm tanıdıklarıma önerdim bu filmi gidin izleyin,izleyin ki böyle başarılı filmler yapılsın.
14 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Halil bey harika gerçekten çok güzel bir film çok beğendim bu filmin böyle bitmesi hepimiz daha sevindirici oldu harika bir filmdi başarılar herkeze
10 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Jwjdjwdhjwdjwjdhwjdnwdbwjdhwjdsjdjwjdjwjdjwjdjwjdjwbdjwdjwjdhwjdhwjdhwhdhshdhwhdbwbdhwbdhwdbsjdbshdh
1 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Filme gitmeden önce bi beklentim yoktu ama çıktığımda iyi ki gitmişim dedim ilkokul kadar güzel ama seriye devam etmesinler inci reçelinin ruhu gider gidin izleyin alkol konusunda da evet fazla ama çıkın dışarıya bakın gerçek hayat nasıl herşey çok iyi filmde
18 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Cok yerinde bi hikaye yerinde sahneler yine narin yine salas bir film.Sevdim bi kac kere daha sinemada izler izler dururum herhalde.
9 Nisan 2020 tarihinde eklendi
SuperrrrrçdlfkdjdJsmdndndjddkdjdjdjdjdjdjdfnfjdçdmgbzjzkkufidl spoiler:
2fc3yv4y spoiler:
24 Ekim 2014 tarihinde eklendi
tam bir fiyasko kız arkadasımda ve ben 1 e bayılmıstık ama bu o kadar fıyasko ki halile hiç yakışmadıı biz kolpa ızleyıcıler degılız o yuzden gıdıp gordugunuzde husranla karsılacagınızı dusunuyoruzz hıc yorum yapmamıstım boyle seylere ama gercekten yazmak ıstedık... saygılar
24 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Çok harika bir film olmuş herkese tavsiye ediyoruz... Son zamanlarda izlediğimiz en iyi film. Türk filmlerini kötüleyen bir grup yabancı filmseverlere inanıp gitmemezlik yapmayın sakın çok şey kaçırırsınız!