3,3
İncir Reçeli 2 hakkında görüşlerin ?
19 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Harika olmus enfes yani bayıldım doğrusu umarım 3. Bölümü çıkar sabirsiklikla bekliyorum spoiler:
31 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Çok güzeldi... cok etkileyici daha once izlemistim tekrar tekrae izliyorum..... hicnbikmadan izleyecegim bir film zor bulunyor zaten..
11 Ocak 2021 tarihinde eklendi
izleyemiyoruz film yok ortada bu nasıl iş arkadaş anlamadık hiç şey sadece fragman izletmek için mi koydunuz buraya
18 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Bu filmin kötü olduğunu iddia edenler, filme sadece 'film' olarak bakmışlardır.Duygudan yoksun ve anlayışsızdır.Bir filmin son derece kaliteli olması için en pahalı oyuncularla ve en iyi yönetmenlerle çalışmak gerekmez, filmde duygu yoksa herşey tırıvırıdır.Eleştri yaparken bunları da düşünün.
12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Halil SEZAİ zayıflayınca daha yakışıklı olmuş yorumu il başlayım ne alaka ise, işte İncir Reçeli 1 ve 2 sonrasında, sanki bir yakınınızmışcasına sahipleniyorsunuz oyuncuları, eh bu da demektir ki bu film iyi ve kesinlikle izlenmeli, film sonrası kendinizi alkole vermeyin çünkü çok fazla içki sahnesi var
18 Mart 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel hayran kaldım gerçektenn baya güzel olmuş bukadar tahmin etmiyordum ilk başta açılmadı ama güzeell
4 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Film tamamen alköl ile alakalı,konu bu başka hiçbir şey.. Sonuc olarak onlar icti benim midem yandı..
7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
İncir reçeli-1 : Ne olduğunu bilmiyorduk. Tattık. Daha önce tatmadığımız bir tattı, beğendik. İncir reçelini sevdik.
İncir reçeli-2 : Güzel. Ama artık ne yiyeceğimizi biliyoruz.
30 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Bu gibi etik olmayan , ahlak dışı hayatların işlendiği filmleri görünce üzülüyorum . Birde Ailece gidilmiyor mu . Yazık bu tarz filmlere maruz kalan çocuklara . Lütfen bilinçli hareket edin . Hayat içki , uyku , aşk meşk ile geçmiyor , farkındalık bilincinde olanlar için daha Önem arz eden Değerler var . Kısacası toplumumuza uymayan Özenti bir film . Birleşen Gönüller filmi gibi yapımların çoğalması Lazım böyle Lüzumsuz filmlerdense . Vesselam
15 Ocak 2015 tarihinde eklendi
filmi nerden izlyim yada nasil indiryim????????????????????????????????????????
13 Mart 2015 tarihinde eklendi
Film cok guzel.herkez izlemeli.fedakarlik iste bu.cok begendim.
1 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
çok merak ettiğim bir film 1 ini izleyip beğendim ama 2 sını bir türlü bulamamıştım inşallah burda izlerim :))
18 Kasım 2014 tarihinde eklendi
GENÇLERE içkinin yararlarını göstermek için yapılmış bi başyapıt...bi film sadece içki üzerine kurulu olur mu be kardeşim yazık bomboş bi film bi daha mı asla üçü çekmeyi denemeyin bile...
25 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Filmin %90 ı içki içmekle geçti,konu yok amaç yok berbat bir film...
1 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bu film bence harika bir film. Ama üzülüyorum sonuna bakacak olursak eğer üçüncü bir film çekileceğe benzemiyor. Zaten çekilirse yine izlerim. Filmi kaç kez izledim belli değil. Hala Müslüm Gürses affet şarkısını dinliyorum. Bu şarkıyı daha öncede dinlemiştim ama bu kadar anlamlı gelmemişti. Filmin üzerinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.