Gerçekten harika bir iş çıkarmışlar. Izlenmeye değer bir film olmuş. Yalnız ufak bir tavsiye vereyim kız arkadaşınızla falan gidecekseniz bir kerede yalnız izleyin (:
en sevdiğim film serisi ilkinden daha cok seviyorum hele gizemi oynayan kadın gerçekten güzel oynamış seriyi kacıncı kez izledim bilmiyorum ama bence türk yapımları arasında en iyi aşk filmi serisi 10/10
zevkle izleyebileceğiniz uzun zaman repliklerinin sosyal medyada paylaşılacağı güzel bir film olmuş, abartı yok normal sıradan hayattan bahsedilmiş,belkide filmi bukadar çekici yapanda bu... teşekkürler film yönetmeni ve yazarı ve oyuncularına.
Mükemmel bir yapım olmuş. Aytaç Ağırlar ne kadar iyi bir yönetmen olduğunu göstermiş bu filmde. Bir başyapıt diyebilirim. İzlediğim en iyi Türk Romantik filmi oldu bu seri. Aytaç Ağırlar'ın ve filmde emeği geçen herkesin ellerine, kollarına, yüreklerine sağlık.
Hayatım boyunca izledigim en iyi flımlerın basına gectı hem agladım hem güldüm ve emeklerine gerçekten saglık flıme o duyguyu o kadar ıyı katmıslar ki bunu görmemek elde degil izlemenizi tavsıye ederım..
3.kez gittim ve tekrar tekrar gitmeye devam edeceğim Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden biri, film içindeki sözleri ve şarkıları başka yerde bulamazsınız böyle bir filmi Türk sinemasına kazandırdıkları için yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler...
"Herkesin bir hikâyesi vardır. Kimi kâğıda kazır hikayesini, kimi etine... Kâğıt yanınca, et gömülünce biter hikâye..."
Filme gitmeden önce bi beklentim yoktu ama çıktığımda iyi ki gitmişim dedim ilkokul kadar güzel ama seriye devam etmesinler inci reçelinin ruhu gider gidin izleyin alkol konusunda da evet fazla ama çıkın dışarıya bakın gerçek hayat nasıl herşey çok iyi filmde
Çok harika bir film olmuş herkese tavsiye ediyoruz... Son zamanlarda izlediğimiz en iyi film. Türk filmlerini kötüleyen bir grup yabancı filmseverlere inanıp gitmemezlik yapmayın sakın çok şey kaçırırsınız!