İncir Reçeli 2
3,3

Burcu E.
Burcu E.

18 Ekim 2014 tarihinde eklendi
en az birinci film kadar guzeldi. halil sezaiyi gozlerim kapali ve derinden dinledim..
Halil İ.
Halil İ.

26 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir iş çıkarmışlar. Izlenmeye değer bir film olmuş. Yalnız ufak bir tavsiye vereyim kız arkadaşınızla falan gidecekseniz bir kerede yalnız izleyin (:
TncCode
TncCode

31 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en iyi romantik aşk filmi bence açıkçası aşk tesadüfleri sever falan hikaye
Incir Reçeli candır :))
Engin A.
Engin A.

17 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Az önce izledik.beklentimizi düşük tutup gitmiştik aslında ama çok beğendik.oyunculuklar yine tam oturmuş emeği geçen herkesi tebrik ederim
Tolgakocak
Tolgakocak

3 Mart 2023 tarihinde eklendi
en sevdiğim film serisi ilkinden daha cok seviyorum hele gizemi oynayan kadın gerçekten güzel oynamış seriyi kacıncı kez izledim bilmiyorum ama bence türk yapımları arasında en iyi aşk filmi serisi 10/10
Emre A.
Emre A.

20 Ekim 2014 tarihinde eklendi
zevkle izleyebileceğiniz uzun zaman repliklerinin sosyal medyada paylaşılacağı güzel bir film olmuş, abartı yok normal sıradan hayattan bahsedilmiş,belkide filmi bukadar çekici yapanda bu... teşekkürler film yönetmeni ve yazarı ve oyuncularına.
Erdi O.
Erdi O.

21 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Mükemmel bir yapım olmuş. Aytaç Ağırlar ne kadar iyi bir yönetmen olduğunu göstermiş bu filmde. Bir başyapıt diyebilirim. İzlediğim en iyi Türk Romantik filmi oldu bu seri. Aytaç Ağırlar'ın ve filmde emeği geçen herkesin ellerine, kollarına, yüreklerine sağlık.
Tugba  P.
Tugba P.

27 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izledigim en iyi flımlerın basına gectı hem agladım hem güldüm ve emeklerine gerçekten saglık flıme o duyguyu o kadar ıyı katmıslar ki bunu görmemek elde degil izlemenizi tavsıye ederım..
Yasarcan Akkaya
Yasarcan Akkaya

21 Ekim 2014 tarihinde eklendi
3.kez gittim ve tekrar tekrar gitmeye devam edeceğim Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden biri, film içindeki sözleri ve şarkıları başka yerde bulamazsınız böyle bir filmi Türk sinemasına kazandırdıkları için yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler...

"Herkesin bir hikâyesi vardır.
Kimi kâğıda kazır hikayesini, kimi etine...
Kâğıt yanınca, et gömülünce biter hikâye..."
Ömer A.
Ömer A.

11 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
HEYCANLA BEKLİORUZ incir reçeli hayranları olarak .....
Ahmet D.
Ahmet D.

1 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Filme gitmeden önce bi beklentim yoktu ama çıktığımda iyi ki gitmişim dedim ilkokul kadar güzel ama seriye devam etmesinler inci reçelinin ruhu gider gidin izleyin alkol konusunda da evet fazla ama çıkın dışarıya bakın gerçek hayat nasıl herşey çok iyi filmde
Asiye K
Asiye K

19 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Harika olmus enfes yani bayıldım doğrusu umarım 3. Bölümü çıkar sabirsiklikla bekliyorum spoiler:
Batuhan Gözükızıl
Batuhan Gözükızıl

14 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Halil bey harika gerçekten çok güzel bir film çok beğendim bu filmin böyle bitmesi hepimiz daha sevindirici oldu harika bir filmdi başarılar herkeze
Yade Nur34
Yade Nur34

31 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Çok güzeldi... cok etkileyici daha once izlemistim tekrar tekrae izliyorum..... hicnbikmadan izleyecegim bir film zor bulunyor zaten..
arda A.
arda A.

24 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Çok harika bir film olmuş herkese tavsiye ediyoruz... Son zamanlarda izlediğimiz en iyi film. Türk filmlerini kötüleyen bir grup yabancı filmseverlere inanıp gitmemezlik yapmayın sakın çok şey kaçırırsınız!