3,3
İncir Reçeli 2 hakkında görüşlerin ?
25 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Büyük beklentilerle izlemedim fakat gerçekten hoşuma gitti hatta ilkini 1-2 gömlek geçmiş bile diyebilirim,herşey yerine cuk oturmuş,yönetim başarılı,müziklerden söz açmaya zaten gerek yok.Türk sineması adına gurur verici bir tablo
11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
ilki kadar keyifli ilki kadar duygusal ve yoğun ve izlenmeye değer göndermelerle dolu bir film 8/10
18 Ocak 2015 tarihinde eklendi
serinin ilk filminden daha iyi , en azından sonu mutlu bitiyor.
27 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Konu yok deniliyor, konu bu zaten. Gece boyu şarkı söyleyen ve içen bir adamın hayatında başka nolur? Kahvaltı ve akşam kaldığı yerden devam. Çok beğendiğim bir devam filmi, bu kadar beklemiyordum.
23 Ekim 2014 tarihinde eklendi
guzel bi film olmus ..yapilan olumsuz yorumlara aldanip gitmemezlik yapmayin..emege saygili olunmali.. Türk sinemasini devamli kotuleyip amerikan filmlerine ozenenler olduğu sürece bu ülkede filmler gelissede bir yerlere gelemeyiz.. kendi kuyumuzu kaziyorz en basta..para icin yapmis ikinci filmi felan filan.. ne icin yapcak arkadasim.? sonucta ugrasmis bişeyler yapmaya çalışılmış..SEN DAHA IYISINI YAPANA KADAR EN IYISI BU....!
18 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Cok yerinde bi hikaye yerinde sahneler yine narin yine salas bir film.Sevdim bi kac kere daha sinemada izler izler dururum herhalde.
13 Mart 2015 tarihinde eklendi
Film cok guzel.herkez izlemeli.fedakarlik iste bu.cok begendim.
28 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Film kesinlikle güzel. gidip izlemenizi tavsiye ederim. bir erkek bu kadar mı sadık olabilir diyebilirsiniz. ve o sadık erkeği 'ADAM' diye seven bir kadın. ayrıca tek merak edeceğiniz hikaye bu değil. bir yaşlı adamın kavuşamamış bir aşkı ve sonunda döktüğü gözyaşı. Bence zaman kaybu değil verdiğiniz her kuruşa harcadığınız her dk ya değecek bir film.
12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Halil SEZAİ zayıflayınca daha yakışıklı olmuş yorumu il başlayım ne alaka ise, işte İncir Reçeli 1 ve 2 sonrasında, sanki bir yakınınızmışcasına sahipleniyorsunuz oyuncuları, eh bu da demektir ki bu film iyi ve kesinlikle izlenmeli, film sonrası kendinizi alkole vermeyin çünkü çok fazla içki sahnesi var
29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Film tamamiyle mükemmel !
Oyuncu kadrosu ve karakterler çok iyi . Filmin konusu ve senaryo harika . Eğer birine aşıksanız bir kez daha aşık olursunuz ! Eğer sevgiliniz varsa mutlaka birlikte gidin ve izleyin !