İncir Reçeli 2
3,3

Yade Nur34
Yade Nur34

31 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Çok güzeldi... cok etkileyici daha once izlemistim tekrar tekrae izliyorum..... hicnbikmadan izleyecegim bir film zor bulunyor zaten..
patatesomlet:D
patatesomlet:D

24 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Film izlenmiyor , yapacagınız işi adam gibi yapın ya da bir açıklama vs. bir önerici koyun izleyebilmemiz için ...
arda A.
arda A.

24 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Çok harika bir film olmuş herkese tavsiye ediyoruz... Son zamanlarda izlediğimiz en iyi film. Türk filmlerini kötüleyen bir grup yabancı filmseverlere inanıp gitmemezlik yapmayın sakın çok şey kaçırırsınız!
Mert K.
Mert K.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Film tamamiyle mükemmel !
Oyuncu kadrosu ve karakterler çok iyi . Filmin konusu ve senaryo harika . Eğer birine aşıksanız bir kez daha aşık olursunuz ! Eğer sevgiliniz varsa mutlaka birlikte gidin ve izleyin !
İrem Bahadır S.
İrem Bahadır S.

18 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Ben tüm tanıdıklarıma önerdim bu filmi gidin izleyin,izleyin ki böyle başarılı filmler yapılsın.
Tufan G.
Tufan G.

1 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bu film bence harika bir film. Ama üzülüyorum sonuna bakacak olursak eğer üçüncü bir film çekileceğe benzemiyor. Zaten çekilirse yine izlerim. Filmi kaç kez izledim belli değil. Hala Müslüm Gürses affet şarkısını dinliyorum. Bu şarkıyı daha öncede dinlemiştim ama bu kadar anlamlı gelmemişti. Filmin üzerinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Melisa O.
Melisa O.

18 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Bu filmin kötü olduğunu iddia edenler, filme sadece 'film' olarak bakmışlardır.Duygudan yoksun ve anlayışsızdır.Bir filmin son derece kaliteli olması için en pahalı oyuncularla ve en iyi yönetmenlerle çalışmak gerekmez, filmde duygu yoksa herşey tırıvırıdır.Eleştri yaparken bunları da düşünün.
SSE a.k.a Hexi
SSE a.k.a Hexi

1 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
çok merak ettiğim bir film 1 ini izleyip beğendim ama 2 sını bir türlü bulamamıştım inşallah burda izlerim :))
Ecem Yıldırım
Ecem Yıldırım

18 Mart 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel hayran kaldım gerçektenn baya güzel olmuş bukadar tahmin etmiyordum ilk başta açılmadı ama güzeell
sıla Aslan
sıla Aslan

29 Mart 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesi bir film herkesin izlemesi lazımm ben izledim etkisinden çkamadm anladığnız üzere tavsiye bir filim
Qosqar Umudov
Qosqar Umudov

9 Nisan 2020 tarihinde eklendi
SuperrrrrçdlfkdjdJsmdndndjddkdjdjdjdjdjdjdfnfjdçdmgbzjzkkufidl spoiler:
2fc3yv4y spoiler:
Ceren Kılıç
Ceren Kılıç

18 Nisan 2020 tarihinde eklendi
süper ya gerçekten arkadaşlar film mükemmelllllllllllllllllll❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Berke Asrav
Berke Asrav

10 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Jwjdjwdhjwdjwjdhwjdnwdbwjdhwjdsjdjwjdjwjdjwjdjwjdjwbdjwdjwjdhwjdhwjdhwhdhshdhwhdbwbdhwbdhwdbsjdbshdh
Aykut Kökmen
Aykut Kökmen

4 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Film tamamen alköl ile alakalı,konu bu başka hiçbir şey.. Sonuc olarak onlar icti benim midem yandı..
ÖMER KARTAL
ÖMER KARTAL

11 Ocak 2021 tarihinde eklendi
izleyemiyoruz film yok ortada bu nasıl iş arkadaş anlamadık hiç şey sadece fragman izletmek için mi koydunuz buraya