ozkan-green21
9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Garip bir rastlantı ama Leo'nun oynamış olduğu hiç bir filme kötü diyemiyorum. bu filmi ilk izlediğimde saat biraz geçti ve bir kaç yıl da oluyor aşağı yukarı..Dram filmlerini seviyorum,ilginç olan ve diğerlerinden farklı şeylerin denenmiş olanlarını daha da fazla, örneğini bu filmde görebilecek olduğumuz..The Beach'ın replütasyonu hakkında pek bir bilgim yok,zamanında nasıl karşılandığı hakkında da..Ama ben gayet iyi bulmuş olduğumu söyleyebilirm..
ben bu filmi gerçekten çk beğendimbir grup gencin sadece yeni şeyler yapıpı özgürlüğe uçması güzel ama komün nasıl olur nerde sınırsız özgürlük başlar ve biter sınırszlık die bişe varmdrhiyerarşi her yerde vardr uygarlık ilkelik tanımaz.. hele leo nun bi başına kaldığı sahneler...ben pek bişe beklemeyerk girdm salona ama iiki gelmişim diyerek çıktm müzikler moby miydi yanlışsam düzeltn
aranızda benim gibi maceraperest varmı merak ediyorum.çünkü hayattaki tek idealim ıssız bir adada yaşamak olduğu için bence leonardo'nun film çekerken ne hissettiğini bir tek ben anlıyorum
Bu film benim hayatımın filmi diyebilirim tam benim kafadan bir grup insan ve macera dolu anlar bu film harika bu film hakkında olumsuz düşünenleri anlamak gerçekten çok zor müzikleri olsun, çekilen mekanlar olsun, oyuncuların mükemmel uyumu olsun herşeyiyle dört dörtlük bence, bana sorarsanız ve genç iseniz mutlaka ama mutlaka bu filmi isleyin ve olumsuz yorumlara asla aldanmayın çünkü genç ve kendini genç hissedenler için macerayı yeni yerler keşfetmekten hoşlananlar için mükemmel denilebilecek kadar iyi bir film ben özellikle şunuda vurgulamak istiyorum müzikleride beni hayram bıraktı eger müziklerini download edebileceğim bir site biliyorsanız bana cevap yazarsanız sevinirim. Ayrıca son olarak bu film asla bu puanı haketmiyor onuda söyliyim ben bu filme 10 üzerinden 20 vererek banko geçiyorum. İzleyin pişman olmuycaksınız bana güvenin!
Ben filmi vizyondayken izlemiştim, daha sonra da her rastladığımda izledim..Çok güzel filmdi bence.Ben zaten Leonardo Dicaprionun yetenekli bi oyuncu olduğunu düşünüyorum, her ne kadar bir çok insan ona ön yargılı yaklaşıyor olsada.. Daha çok küçük yaşlardayken oynadığı this boy's life'ta bence kendini kanıtlamıştı o..
film bir ütopya üzerine kurulu.muhteşem bir adada insanların yaşama çabası.leonardo di caprio çok yakışıklı gerçekten (özellikle bu filmde).leo nun kızla denizdeki öpüşme sahnesi çok hoştu ;)
güzel etkileyici bir film.filmin başıyla sonu gayet güzel birleştirilmiş.izlenmeye gerçekten değer.bazı kişiler izlenmeye değmeyeceğini söylemişti fakat bence çok güzel , etileyici bir film...
yer yer george orwell'ın lord of the flies'ını anımsatan bence çok ama çok başarılı bir film.
insan, halen bir yerlerde ütopyasını yaşatmaya çalışır ama bu ütopyanın en büyük engelinin yine kendisi olduğunun çok geç farkına varır. gerçekten çok "insancıl" bir film..
bence cok da kotu bir film değil.en azından izlemek pek birşey kaybettirmez.Hiç beğenmeyenlere aldanmayın Onlar bu filmş beğenmedilerse kimse beğenmez diye birşey yok