Unutma Beni
Ortalama puan
4,0
yayın
  • The Daily Telegraph
  • Hitfix
  • Variety
  • The Guardian
  • Paralel Sinema
  • Habertürk

Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.

Basın Eleştirisi

The Daily Telegraph

Yazar: Tim Robey

“Son derece nazik, düzlemsel bir çizgide ilerliyor, ve diğer performanslar da gerçekten değerli.”

Eleştirinin tamamı için: The Daily Telegraph

Hitfix

Yazar: Gregory Ellwood

“Film Moore’un rolünü oynamasıyla hayatta kalıyor ve ölüyor. Moore mükemmel bir şekilde başarıyor.”

Eleştirinin tamamı için: Hitfix

Variety

Yazar: Peter Debruge

“Julianne Moore birinin kendi gözleri önünde kaybolmasının nasıl hissettirdiğinin trajik kavislerine doğru götürüyor ve senaryoyu incelikle oynayarak bugüne dek gerçekleştirdiği en güçlü performanslardan birini başarıyor.”

Eleştirinin tamamı için: Variety

The Guardian

Yazar: Catherine Shoard

“Korkunç zorlukta bir konusu olan, çaba harcamaksızın mükemmel olabilen bir film.”

Eleştirinin tamamı için: The Guardian

Paralel Sinema

Yazar: İnci Tulpar

Lisa Genova'nın aynı adlı romanından uyarlanan, Richard Glatzer ve Wash Westmoreland'ın yönettiği Still Alice; çaresi olmayan bir hastalık ile başa çıkmaya çaılan bir kadının -aslında tüm ailenin- öyküsü.

Eleştirinin tamamı için: Paralel Sinema

Habertürk

Yazar: Kerem akça

2006'da "Bakire ve Hamile" ile Sundance'ten büyük ödülle dönen Richard Glatzer-Wash Westmoreland ikilisinin, Alzheimer konusuna bakışı... "Unutma Beni", hafıza kaybı yaşayan üç çocuk sahibi bir öğretmenin mesleği sebebiyle olabilecek en trajik durumlara sürüklenmesi üzerine hüzünlü bir film.

Eleştirinin tamamı için: Habertürk
Daha Fazlasını Göster