yapıcağınız filmin ta ırzına koyıyım kahkaha atarak izledim delinin yoldan çevirip deli taklidi yapıcan mı dediniz naptınız kadro mahalle toplantısı aq eksi puan veremiyor muyuz amk
film animasyon ve bildiğiniz herşeyi kurgu hele o iki saplı tahtaya kahkaha attım varsa gerçekten öyle bir şey sipariş vereyim bende çok huzursuzum en azından büyü varmı yokmu onu buluruz son sahne çizgi filmden ibaretti zaten hasan karacadağın filmleri normalde harika ama bunı beğenmedim spoiler:
Filmin ilk yarısında hiç etkilenmedim ama Belkıs hocanın gelmesiyle film hareketlendi korku filmi olmasına rağmen duygulandırıcı tarafı da var son bölümde şaşırdım Belkıs hocaya yani dabbe4 çin çarpmasının ardından izleyince pek de etkilenemiyorum korku filmlerinden
Ben saçma olduğunu düşünüyorum neymiş cinler insanların çağırması ile geliyor neymiş cinler insan yiyor ama sonu nas suresi ile bitmesi hoş o yüzden 1 yıldız
Ve bir Hasan Karacadağ filmi daha. Türk korku-gerilim filmi denince akla gelen ilk isim kendisi. Bu alanda oldukça da başarılı. Zehr-i Cin'e gelirsek; film ödünüzü kopartıcak kadar korkutucu bir film değil arkadaşlar. Saçma sapan efektler ve aniden yükselen seslerle doldurulmuş balon gibi bir filmde değil. Babana bile güvenme sözünün kanıtlayıcısı olacak nitelikte ufak ufak dersler veren film. 10/6.5 iyi seyirler.
Hasan Karacadağ ilk defa beni şaşırttı. Serinin bir önceki filmine göre ileriye gidemeyen hatta geriye doğru giden bir film olmuş. Oyunculukları beğenmediğim gibi, ortada küfürlerin gereksiz bir eklenti olmaktan öte gidemediği gerçeği var. Türk sinemasına daha iyisi kazandırılabilinirdi. Cin korku filmlerinin artık bırakılması gerektiğinin ispatlandığı bir film.
türk korku filmlerinin artık kemikleşmiş sorunlar oyuncu yetersizliği ve efekt eksikliği bu filmde de mevcut. anlayamıyorum neden çözemedik bu problemleri. neyse bunları bir yana bırakırsak, konu akıcı bir şekilde gidiyor, biraz daha kısa olsa daha iyi olurmuş ama hikaye güzel. türk korku filmi severseniz gayet de izlenebilir bir film.