Aamir Khan
26 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Türü kesinlikle gerilim değil dram ve erotik olabilir. Öyle bi eşe sahip olup bunları yapmak çok büyük bi şımarıklık adına da bağımlılık hastalık demişler. Evlerden ırak... Aynı şeyi hastalık adı altında adam yapsa eminim filme gelen tepkiler farklı olacaktı. Ve verilen mesaj ne yaparsa yapsın aşk ve aile kutsaldır affedilmeli peki kadının tekrar aynı şeyleri yapmayacağının garantisi var mı.? Film ağır ilerleyen ama izlenebilirliği yüksek seyirlik bişey
mutlu ailesi varken kocasını aldatan kadının saçma sapan hikayesi.. Yahu sex bağımlılığı nedir arkadaş.. Amerikan erkekleride bu filmdeki kadar geniş se helal olsun valla.. Konu çok fazla mantıksız.. Oyunculuklar tam anlamıyla sıradan.. Kurgu sürükleyicilik de bir noktadan sonra durağan... iyi film olmamış ya 10 / 6