Sağ Salim 2: Sil Baştan
    2,8
    Sağ Salim 2: Sil Baştan hakkında görüşlerin ?

Gamze Ö.
    Gamze Ö.

27 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    Cok kotu kesinlikle gitmeyin paraniza yazik.. bir film sacma bile olsa en azindan komik olurdu kesinlikle beklentiyi karsilamiyor.
    vedat-hoban
    vedat-hoban

22 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    1. filmi izlediyseniz güzel bir komedi ız biraz küfür var.eğlenceli tavsiye edilir
    Btuhnbyrktr
    Btuhnbyrktr

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

19 Ocak 2014 tarihinde eklendi

Film Harika şahane , Süper Sağ Sağlim 3 ü bekliyoruzzz
    Ata Kalinyazgan
    Ata Kalinyazgan

22 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    Sil Baştan için söylenebilecek tek tük olumlu şeylerin başında üç zenci geliyor. Arada bir zencilerin zehirli okunu yiyen oyuncular da bu vesileyle kendilerine geliyor ve komediye hizmet etmeye başlıyorlar. Ama maalesef okun etkisi uzun sürmüyor ve oyuncu abartılı performansına geri dönüyor. Sıkılan seyirci de tekrar kolundaki/cebindeki saate sık aralıklarla bakmaya başlıyor, ta ki bir sonraki zenci sahnesine kadar.
    yılın en kötü yerli filmlerinden biri duruyor karşımızda. Üzülerek söyleyeyim ki Sağ Salim 2: Sil Baştan hafta sonu eğlenceliği olmaktan da epey uzak, hele hele sinemalarda izlenecek bir film hiç değil. Sonunda üçüncü bir filmin de geleceğini müjdeliyor senarist ama bu seferki bitiş de filmin kendisi gibi sıradan ve kötü. Nihal'in ölmek bilmeyen babası tabutun içinden çıkıp haykırırken Salim, ölülerinin sayısını yirmiye tamamlıyor ve karakterlerimiz gülüp eğlenirken perde kararıyor. Kara komedinin ne kadar zor bir tür olduğunu bize tekrardan hatırlatan Sağ Salim 2: Sil Baştan'ın 98 dakika olduğunu lakin iki saatlik filmmiş hissi verdiğini de söylemeden geçemeyeceğim...
    Batuhan Ç.
    Batuhan Ç.

14 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    bugün gittim en az ilk film kadar eğlenceliydi. Bazı abartı sahneler vardı ama olsun. Tavsiye ederim :)
    y-osmanoglu
    y-osmanoglu

11 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    Filmin ilkini izlemedim ancak 2. filmine dün arkadaşlarımın ısrarı üzerine gittim. Öncelikle söylemek istediğim uzun zamandır gördüğüm en kötü oyunculuk örneğiydi. Burçin gibi oyunculuk kabiliyeti sıfır olan birine film çekilmesi zaten Türk sinemasının bulunduğu yerde olmasının en önemli sebebidir.. Filmde sadece şaşırma cümlelerin küfür olmasıyla 2-3 noktada güldürdü. Verdiğim paraya acıdım açıkçası. Çok ama çok basit bir film. Boş vakitte televizyonda izlenir.
    Serkan Ayse U.
    Serkan Ayse U.

1 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    mutlaka izliyecemm cok guzele benziyorr
    bence herkezin emegine saglikkk