biraz önce sinemadan geldim çok kötü bir film kesinlikle izlemeyin sinemaya gitmeyi bırakın cd den bile izlenmez...filmin sonlarına doğru iyice dayanılmaz oldu nerdeyse film bitmeden çıkacaktım...manevi olarak 5 para etmez çarpıtılmış bir film...
fetih 1453 den sonra artık mucize beklemeden ve filmin belki çarptırılarak bambaşka bir yunus ile karşımıza gelineceğini zaten neden gittin diye sorarsanız bildiğim kadarıyla yapımcılar bu filmi ticari görmeyerek çekmek istememişler ben o yüzden belki bu film kötüyse bile gelecek iyi filmlerin yapılması adına oraya birkaç milyon izlerse belki yapımcılar butür filmlere daha sıcak bakar diye düşünerek gelince beklediğim gibi aslında istemediğim gibi uydurma bir senaryo üzerinde ilerliyor hele balkız diye bir karakter gibi bir süt reklamında ki ineğin ismiyle neredeyse aynı o lüleli saçlarıyla dergahta orası senin burası benim o kadar erkeğin içinde gezmesi ve buna tapduk emrenin müsaade etmesi inanılır gibi değn tasavvuf anlaşını duyduğum bir şiirinde veya okuduğum bir mısrasında hemen alabiliyorken koskoca 2 saatlik filmde o tasavvufu yakalayamadım çünkü tasavvuf mu katip çelebi mi yada simyacımıydı bilemedim.özetle tasavvufu arayanlar için şunu söyleyeyim bu filmde bulamazlar üstelik ben daha önceden yunus hakkında bilgim olmama rağmen şaşkınlık içine düştüysem yunusu bilmeyenler çok yanlış bilgilere sahip tavsiyem yunusun daha önceden çekilmiş çizgi filmleri var onları izleyin onlarda bile tasavvufu ve yunusun aşkını daha iyi anlayabiliyorsun. saygılarımla
Yunus emre hazretlerini de bu hale getirmişsiniz ya yazıklar olsun size. İlahi aşkı ancak bu kadar kötü çeklikten uzak, seviyesi çok düşük, materyalist düşünceyle Yunus anlatımı ancak bu kadar olurdu, İzlenmeye değmez.
Hayal kirikligina ugradim. Cok saptirilmis bir film olmus. Ilahi ask yerine beseri ask agirlikli bir film.. Yunus Emre'yi tanimayanlar icin yanlis bir izlenim olusturacak bir film olmus. Yunus Emre'nin hayatinda beni en cok etkileyen 'Bizim Yunus' mu kismina hic deginilmemis. Cok yazik..