TC Hatice T.
1 değerlendirme
11 Nisan 2014 tarihinde eklendi
harika bir flimde gerçek aşk işte ancak bu kadar güzel anlatılırdı. ibrahim çelikkol ve hele belçim bilgin harikaydılar nefisdi o kadar güzel kör bir kızı canlandırmışki insan gerçek sanıyor
mükemmel bir filmdi tüm oyunculara ve yönetmene teşekkür ediyorum leziz duygu yüklü bir 2 saati geride bırakarak çıktık salondan ama kendi hayatıma tekrar dönmekte zorlandıgım ender filmlerden birisidir..senaryo taklit olsa bile kurgulanma ve oyunculukların mükemmelliğiyle o göze bile batmadı..çok teşekkürler gerçekten eşimle beraber gittiğimiz bir aşk filminden iyiki gitmişiz hatta bidaha gidelim diyerek çıkmak kadar güzel bir duygu yok :) şiddetle tavsiye edilir ancak gösterim zamanı kurbanı olacak gibi geliyor bana çünkü recep ivedik,düğün dernek gibi filmlerin gösterimine denk gelmesi gişe kurbanı olmasına yol açacak ama hiç takılmayın bence oylara ve izlenmesi gereken bir film oldugunu unutmayın..bugünümüzde bence herkesin eksik bir yanını dolduracağına eminim..
ben çok beğendim filmi. alıntı olabilir zaten alıntı olduğu yazıyor filmin sonunda ikisinin de oyunculuklarına hayran kaldım.. hayatımda izlediğim en güzel romantik film. şiddetle tavsiye ederim
Biraz yaratıcı olmamızın vakti gelmedi mi? Adı bile aynı bırakılıp gene bir Güney Kore filmini daha çalıp Türk yapımı diye seyircinin karşısına çıkarıyorlar. Uzakdoğu ülkesinde çıkmış bir film olduğu için kimsenin bunu bilmeyeceğini düşündüler sanırım. Oradan buradan senaryoları çalıp kopyasını yapmak yerine orijinal senaryolarla Türk sinemasına yakışan filmler yapacağınız günler de inşallah gelecek.