4,2
Panzehir hakkında görüşlerin ?
16 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğin en iyi filmlerden biri.
bu ekipte iş var ve dahasıda olacak gibi
13 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Başta yönetmen olmak üzere, daha birçok emeği geçen insanın ellerine sağlık gerçekten büyük bir baş yapıt.
20 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Çok açık konuşuyorum film gerçekten çok sağlam olmuş.
18 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Film kült bir film olacaktır.Şiddetle tavsiye.. İlk 45 dakika sıkıcı gelebilir amageri kalan 75 dakika zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
13 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
İzlemeyen kimse kalmasın, gerçekten çok güzel ve etkileyici bir film.
13 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Pazar akşamı gittim, gerçekten etkileyici ve sürükleyici bir film.
20 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Bu film abartısız olarak hayatımda izlediğim en iyi Türk filmi. Belki de sinemadan dönmenin etkisindeyim hala kurgulanan dünyanın ama bi dakika düşünelim: bunu yapabilen kaç heyecanlı/silahlı/dövüşlü Türk filmi var? Yiğidi öldür hakkını ver bu film bir milattır, nelerin mümkün olduğunu göstermiştir. Umarım daha da bomba işler gelir sinemamız için geç kalındı bile.
20 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Son derece başarılı bir film arkadaşlar, gitmenizi tavsiye ederim.
20 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
En çok beğendiğim filmlerden birisi, dvd'si çıkar çıkmaz alıp arşivime kaldıracağım.
18 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Bu film bir başyapıt ama malesef bizim seyirci seviyemiz yerlerde. Arda Turan gibi tüm bu ekip yurtdışında çalışmalı, buralar çorak topraklar iyi şeylerin izlenmesi için.
11 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Yıllardır hep amerikan filmleri izledik. keşke bizde yapabilsek dedik. yapamadigimiz icin hep kurtlar vadisi vb diziler izledik. bu gibi diziler bu sebeple reyting rekoru kırdı yıllarca. komik ama gerçek. ben bu filme gösterime girdiği ilk gün gittim. hatta kimsenin haberi olmadigindan salonda 9 kişi izledik filmi. eksiklikler olsada ben çok beğendim bu filmi. gerek helikopter çekimlerini, gerek konusunu, en onemlisi de oyuncularıyla filmdeki karakterlerinin uyusmasini! gidilmesi gereken bir film. hatta Türk sinemasina katkıda bulunmak için sinemada para vererek gitmemiz gereken bir film. Çünkü Türk sinemasında yıllardır komedi filmleri hasılat rekoru kırdı. komedi filmlerimiz de açıkça soyleyeyim içler acısı. bizim insanımızın komedi filminden anladığı tek şeyin küfür olduğu açıkça anlaşıldı. aksi olsaydı recep ivedigin dördüncüsü cikmazdi. hatta üstüne 70 milyon rekor kırmazdi. iyi seyirler.
20 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Alkış'ı sonuna kadar hak eden bir film :) Gitmenizi ısrarla tavsiye ediyorum arkadaşlar.
13 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Cumartesi günü gittim, tambir baş yapıt. Herkese tavsiye ediyorum.

Türk sineması, resmen çağ atlamış.
20 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Harika! Tam manasıyla muhteşem bir film! Herkese tavsiyemdir :)
13 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Bence gercekten basarili bir film olmus. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Karakterler, Istanbul Cekimleri, replikler, dovus sahneleri cok basarili, nefesimizi tutarak izledik. Aksiyon hizi hic sıkmıyor. Gercekten turk sinemasi cag atlamis yorumu cok dogru. Kesinlikle izlediginize pisman olmayacaginiz bir film.