4,2
Panzehir hakkında görüşlerin ?
23 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Bu kadar amatörce bir film olabilir mi? Çekimler, ortamlar, diyaloglar çok ama çok amatörce. Mafya havası katmak istemişler ama heyhat nerede. Tip seçimleri desen tamamen ofsayt. Ne Cüneyt Arkın ne oğlu rolünün hakkını layıkıyla verebiliyor. Polis teşkilatı desen facia. Bizim yönetmen ve senaristlerin alacağı daha çok yol var....
12 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
- Öncelikle şunu demek isterim ki, yönetmen arkadaşımız bir şeyler yapmaya çalışmış. Bu girişim cidden alkışı hak ediyor. Yıllardır dandik dandik "filmler" çekip önümüze koyuyorlardı ama bu sefer ortada ciddi bir emek söz konusu.

- Filme 2,5 puan verdim. IMDb'de de 5 puan verdim. Bu puanlamayı, dünya genelindeki filmlerle karşılaştırarak veriyorum. Fakat bu filmi sadece Türk sinemasındaki filmlerle kıyaslarsam, gerçekten de 8-9 puanı sonuna kadar hak ediyor.

- O Samanyolumsu patlama sahnesine çok tepki gösterdim. Zaten salondaki çoğu kişi de sesli güldü. Yemin ediyorum utandım orada. Bazı şeyleri abartmamak gerekiyor. Madem imkanın yok, çekmeyiver öyle bir sahne.

- Mantık hataları, saçmalıklar bol bol vardı her zamanki gibi. Bu tür baş ağrıtıcı şeylerden kurtulmadıkça bir yere varamayız.

- Filmde konuşmalar bazen anlaşılmıyordu. Salonda "Ne dedi?" tarzı fısıldaşmaları çok kez duydum.

- Filmin son kısımları çok güzeldi. Cüneyt Arkın mükemmel bir oyunculuk sergilemiş. Emin Boztepe'yi de unutmamak gerek. Zaten bu iki oyuncu dışında neredeyse hiçbirinin oyunculuğu iyi değildi. Tavırlarının yapmacık olduğu her türlü belli oluyordu.

- Bir kez izlenilip geçilecek filmlerden.