görüntü yönetmeni çok başarılı bir iş çıkarmış, tabi tim burton’un tarzı da yabana atılmamalı. johnny depp’e zaten denecek söz yok. bunlara rağmen çok da iyi bir film değil bence.
olağanüstü güzel ve fantastik sinemanın baş yönetmeni tim burtondan nefis bir film...zaten burton’la depp mükemmel bir ikili oluşturuyorlar..bence christina ricci de güzel bir oyunculuk sergilemişti...izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum...
Ben bir Johnny Depp hastası olarak tabiki hep olduğu gibi Sleppy Hollow filmine de bayıldım.Film ne kadar korku unsurları içermesede film gerçekten çok iyi senarize edilmiş.Tabiki Johnny Depp'in üstün oyunculuk yeteneği de filme ayrı bir tat katmış.Herkese bu filmi tavsiye ederim.İzlemeyenler mutlaka izlesinler:)
Johhny’nin performansı hakkaten her zaman ki gibi çok ii. Mimiklerini çok ii kullanıo. Bi komiser olmasına rağmen filmde daa sewimli bi karakter çizio. Fİlmi beğendim ama daa ii bekliodum aslında.
tam johnny depp tarzı bir film...onun karakteride hayatıda asi....bence oyuncu olmak için doğmuş biri...bu filmde de onun her zamanki tatlı yüzünü görüyoruz...müzikleri ayrıca muhteşem...kurgu çok güzel ...filmde ayrıntılarda saklı detaylar var...bi kaç kez izleyince daha iyi anlaşılıyo....herkese iyi seğirler........:o)
filmi süper hale getiren şey johny depp... senaryoda fantastik olayların olması açıkçası başlarda beni hayal kırıklığına uğratsa da sonra bazı şeylerin yerine oturması ve ortam sayesinde filme baya ısındım... johny depp in canlandırdığı karakteri de çok beğendim ayrıca
müzikleri çok güzel ve bir de efektleri......kurgusunun da çok beğendim.....john depp var gerçi...onun filmleri tartışılmaz.......olaydaki ilginçlikler örgüsü muhteşemdi...... :)
Bu film hakkında cok büyük bi ön yargım wardı Film günlerce masanın üstünde bekledi Zaten defalarca cdroma takılıp bası izlenip hadi canım denilerekten wazgecilmisti Ama bugün bu öryargıyı kırdım ve bası kaswet yüklü ama hikayesi ve oyunculugu saglam olan bu filmi izlemeyi basardım HARİKA!!!
Ben beğendim.J.Deep arkadşımız,oynadığı her rolün hakkını bu kadar mı iyi verir yaw?!Sonu biraz saçma geldi diyeceğim ama içim el vermiyor.Daha iyi bağlanabilirdi.Neyse,izleyin görün!