Merhabalar; Öncelikle bu filmin yabancı versiyonunu (Black) izlemedim ama sanırım artık gerekte yok. Çünkü filmin hakkını vernişler ve duygusal bir film daha başka çekilemez. Gönül isterdi ki marjinal bir hikaye izleyeyim. Bazı arkadaşların Uğur Yücel'in hikayeyi çaldığı yönünde ki iddiaları gerçekten hiçbir bilgi edinmeden filme girdiklerinin kanıtıdır. Daha filmin ilk saniyelerinde filmin uyarlama olduğu belirtiliyor. Korsan seyreden arkadaşlar bunu es geçmiş olabilir. Demem, çok güzel ve insanın içine işleyen bir film olmuş. A'dan Z'ye tam not.
Öncelikle filme kopya diyen arkadaslar ,film kopya bile olsa bu sebebden yargılamanız ve eleştirmeniz çok yersiz ve basit bir davranış ımın oyuncu ve kurgu başarıları gözardı Saatin rolu her zamankinden farklı bu arada Uğur Yücelin sert tavırları filme gizem katıp sürükleyici olmuş.Eşimle gittim ve inanın bizim gibi bir çok kişininde boğazı düğüımcı ve oyunculara çok teşekkürler..
Biz kendi filmlerimizi ne zaman yapacağız diye düşünüyorum... filmin senaryosu hint yapımlı BLACK' ile nedense aynı... Konu çok güzel ama bizim olsaydı daha güzel olurdu...
guldurmeyin insani eger siz black (siyah) filmi izlediyseniz demek istedigimi iyi anlardiniz bu film iyi black (siyah)bakin hatta izleyin super bir film benim dunyam denen film ise kopyalanmis yazik oyle filmler yapinki odule layik olsun hakkini verin calarak degil yakinda black filmi yapimcilari dava acarlarsa sasmam ...
Filmin iki versiyonunuda izledim.Black Dört mevsim gibi bir film..Ama ağırlıklı dram.Çok çok çok güzel..Hayat dersi veren. Hayatın gerçeklerini yansıtan süper bir film..Öğretmenin bütünüyle muhteşem olduğu bir film.şahsen eleştirecek bir şey bulamadım.Benim dünyamsa ,zaten hazırda kusursuz bir konu oldugu için tartışacak tek şey oyunculuk olabılır.oda iyi..begendım.Film izlenmesi mutlak filmlerden .Ancak black i izlemeden izlemeyin derim.Çünkü o orjinali.
Alıntı bizim oyuncularımızın verdiği duygu başka Saat ve Uğur yücel oyunculuk performansını mükemmel sergilemişler. Ağlamaya bağlamayın diyor bir arkadaş ama film sizi öyle içinize alıyor ki ağlamamak elde değ salonu boş olsa inanın seyredenlerin çoğu sesli bir şekilde ağ çok beğendim mutlaka seyredilmesi gereken bir film.
Ugur yucel ve beren saatten muhtesem oyunculuk ve harika bir konu. Sizi gonulden tebrik ederim. Bu film hayatimda seyrettigim enbiyi filmler arasinda yer aldi. Tesekkurler ve emeginize saglik.
Gercekten izlenmesi gereken bir film bana hayatim ile alakali gercekten guzel seyler gosterdi kendimden ve hayata biraktigim bahanelerimden dolayi utandim acikcasi 😍
Filme gitmeden önce beklentinizi bir kenara bırakmanız ve önyargınızdan kurtulmanız gerekiyor.Eğer orjinali Black ile kıyaslamaya kalkarsanız filmden olması gereken tadı alamazsını filmi gerçekten beğendim.Özellikle oyunculuklar çok başarılı. Elanın küçüklüğünü canlandıran küçük kızda dahil olmak üzere tüm oyunculukları beğendim. Beren Saat kesinlikle yeni neslin en iyi aktiristi.Çok başarılı...Ancak , bana göre filmin tartışmasız yıldızı Uğur Yücel olmuş ve bence hayatının performansını sergilemiş.Onu ayrıca tebrik ediyorum. Çok pek çok Türk filmine göre ve vizyonda ki filmciklere nazaran izlenesi bir film.Özellikle bazı sahnelerde burnumun direği sızladı ve kendimi ağlamamak için zor tuttum:)Tavsiye ediyorum ; Gidin izleyin , kesinlikle bir vakit kaybı değil göreceksiniz...
Muhteşem oyunculuk ve muhteşem bir konu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kötü yorum yapan ve çok bilmişlik yapıp filmin anlatmak istediği ve seyirciye vermek istediği o duygunun önüne geçmeye çalışan art niyetli insanlar bı bitin artık. Filmden emekten anliyormus gibi yapmaktan vazgeçin. Filme verilen düşük puanların artniyetli ve ahlaksızca olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle saygı duymuyorum.