Son Umut
Ortalama puan
3,7
459 Puanlama

75 Kullanıcı yorumları

5
19 Eleştiri
4
12 Eleştiri
3
17 Eleştiri
2
13 Eleştiri
1
4 Eleştiri
0
10 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
Simge Ö.
Simge Ö.

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
28 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Çanakkale Savaşı nın nasıl kazanıldığı konusunda zerre kadar fikri bilgisi ve zikri olmayan bu insanlar ne cürretle Türk askerini her fırsatta cebinden rakı şişesi çıkan alemciler olarak lanse etmişlerdir.Yılmaz Erdoqan ve CEm Yılmaza Canakkale tarihini okumalarını tavsiye edip kendilerini şiddetle kınıyorum.Türk kadını 1915 de otel işletiyorsa 2015 te uzayda kazak örmesi lazım..
Atila A.
Atila A.

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
2 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce beklemtim çok yüksek fakat film arasında ikinci bölüme bile girmeyi istemedim Türk tarihine perspektif açıdan baktım diyen russell crowe perspektifin kelime anlamını öğrenmesi gerek
CeyCey
CeyCey

16 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
28 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Film tam anlamıyla vasat bir yapım. bir çok mantık hatası var, kurgusal bütünlük yok, senaryoda takdir edilecek tek yön tarafsız yazılmış olması.anlatılanlar tarafsız ancak anlatanlar ve anlatım facia. Cem yılmaz yine şarkı söylüyor ve ölüyor (daha önceki filmlerinde ki gibi). Türkiye Cumhuriyeti'nin adı dahi yokken 1915'te "Türkiye'ye " kadeh kaldırılıyor. Afyon Karahisar kalesinden bir kuyuya atlayıp çıkacağı yolu sahile tarif ediliyor. afyona en yakın sahil 500Km mesafede. Savaşın ortasında bir Osmanlı Kadını otel işletiyor, gelen düşman milletten yabancıya iş atıyor ( o zamanlar mümkün müydü?). Neredeyse her ceketin cebinden alkol şişesi çıkıyor ( ki o zaman Mehmetçik yiyecek ekmek bulamazdı) İlk defa bir film bitti diye gerçekten sevindim. Fragmanlarına aldanmayın, fragmanları filmden daha güzel. ve Russell Crowe; Please dont make any movie again, only act pls. Ve bir Osmanlı subayını oynaması için TSK düşmanı, pkklı teröristlere "onur savaşçıları" diyen yılmaz erdoğandan başka kimseyi bulamamışlar mı? Velhasıl-ı kelam gereksiz bir film, sinemayı geçtim internetten bile izlemek zaman kaybı.
Çiğdem K.
Çiğdem K.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

0,5
5 Ocak 2015 tarihinde eklendi
bugün gittiğim ve yılmaz erdoğanın olmasıyla filmin güzel olduğuna kanaat getirerek girdiğim ancak ne yazık ki büyük bir hayal kırıklığıyla çıktığım bir filmdi ara da çıkmayı bile düşündüm gercekten konusu olsun görüntüsü olsun çok kötüydü yılmaz erdoğan ve cem yılmaza hiç yakıştıramadım bu filmi çanakkale savaşı bu kadar üstün körü geçilir ve inanılmaz duygusuz bir filmdi harcadığım 2 saatime üzüldüm anzak bir babanın savaşta kaybettiği ve onları aradığı ve sonunda birini bulduğu bir konusu var aynı zamanda osmanlı yanlış lanse edilmiş 1915 te bir osmanlı kadını otel işletiyor bu kadar da olmaz dedirtti bana parasını geçtim vaktinizi boşa harcamayın derim umarım faydalı olur
oguzhan d.
oguzhan d.

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
27 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Türkler olarak çok fazla aşağılanmışız o şekilde olmamalı. Zaten o Ayşe yi yatağa yatırsaydı zaten filmden çıkacaktım.
secilemre
secilemre

2 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
9 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın yabancı prodüksiyonlu bir filmde oynamak için sarfettikleri çaba gözlerimi yaşarttı. Russel Crowe'un filmde vermek istediği mesaj neydi anlamakta güçlü çektim? Çanakkale Savaşı'nın zorlu şartları ve savaşın her türlü kötü olduğu gibi mi? Yoksa Türk kadınlarının kocaları hatta kayınları tarafından dövüldüğü, yüzlerine branda geçirerek sokakta dolaştıklarını göstermek mi? Tarafsız yazanlar olmuş fakat anlam veremedim nesi tarafsız? Türk askeri (Cem Yılmaz)'ın sakar, sigara çalan, beceriksiz biri olarak gösterilmesi mi tarafsız? Ne kadar yabancı hayranıyız. Ne kadar çok seviyoruz inanılacak gibi değil. Adamlar iki cami gösterdiler diye, Türkiye'nin tanıtımı yapılıyor, öyle düşünmeyin de diyen çıkar şimdi. Kısacası, gitmeyin zaman kaybı.
Ertugrul O.
Ertugrul O.

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
19 Mart 2015 tarihinde eklendi
film gerçekten rezalet. Türk askerlerini komutanlarını güçsüz aciz göstermişler.
bu russelın cocukları bi cepheden atlayıp diğer cephedeki Türk askerlerini bıcaklıyor 3 veled 1 tabur askeri elden geçiriyor Türk hiç bişey yapamıyor filmde..
Yine filmde savaşı kazanıyoruz ama anzakların komutanları bizim komutanlara posta koyabiliyor ve ezebiliyor cem ve yılmazda sesini çıkarmıyor. bu film bizim açıuımızdan çok amaçsız olmuş
İZLENMEYE DEYMEYECEK Bİ FİLM HİÇBİR ŞEKİLDE İZLEMEYİN SADECE VAKİT KAYBI
Çağrı Yayla
Çağrı Yayla

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
18 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Dayı adamlar içimizden geçmişler. Sanki savaşı biz kaybettik. Onlar 252,000 kayıp biz 250,000 şehit verdik. Ancak filmde öyle bir anlatılıyor ki hele o siper sahnesinde adamlar bizim askerlerimizin kafasını taşla ezip palayla doğruyor. Türk askerleride saklanıyor korkak algısı veriliyor. Onlar savaş gemileriyle bizi mermi yağmuruna tutup lav silahlarıyla bizi yakarken biz hala savaşıyorduk neyin kafası bu film. O siper sahnesinin sonunda ise 3 kardeşin öldüğü yer. Onlar kaçıyor biz arkalarından ateş edip vuruyoruz. Aciz gibi. Benim düşüncem Türk milletini ve askerinin bu filmle küçük düştüğü yönündedir.
Cihat ALKAYA
Cihat ALKAYA

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
18 Mart 2023 tarihinde eklendi
Neden izleyemiyorum acaba anlayamiyorum üye de oldum ama sanırım kandirildik biri bana yardımcı olabilir mi
Enver Güngör
Enver Güngör

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
25 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Binlerce kilometre uzaktan çocuklarını ülkemizi işgal etmek ve askerimizi öldürmek için gönderen zatı mağdur ve kahraman gösterip, kendi ülkesinin insanını tacizci , kadın düşmanı, kendi ülkesindeki çocuğu kapkaççı, düzenbaz, fırsatçı göstermek nasıl bir düşüncedir?
Bir de buna Atatürk'cü ve Vatanseverim diyenlerin yapması daha da düşündürücü.
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler