3,7
Son Umut hakkında görüşlerin ?
13 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Filmin başlangıcında akış güzel fakat �stanbul'a geldikten sonra tren garından çıkarken eklediği kelime bu Sefil şehir bir ve filmde çok komik sahneler var Bir akıcılık Yok ve Yılmaz Erdoğan'la Cem Yılmaz'ın bu filmi uyduğunu düşünenler Bence bir daha izlesin Bence ikisi de uymamış Yılmaz Erdoğan zaten Türk düşmanı Cem Yılmaz dersem Pontus Rum O yüzden bu filmi daha milliyetçi sanatçılar olabilirdi filmin anzakların denizde yıkanırken babasını arayan 3 çocukla bir 10 metrelik yürüyüşünde kafataslarından oluşturulmuş bir Tepe üzerinde Türk kafatasları yazıyordu O da bence hakaret içeriyor ve İstanbul Ayağında Otel sahibinin Ayşe hanımın iki kadın olarak verilmesi acayip Hiç alakası olmayan konular işlenmiş bence çok vasatın altında bir film
1 Ocak 2015 tarihinde eklendi
senaryo sığ kalmış
düğümün çözüldüğü anı patlatamamış(prestij yok yani (nolan'a gönderme)
ve çok vasat bir şekilde sonuca bağlamış .
cem yılmaz'ı gişe yapması için oynatmış Mr.Crowe
30 Aralık 2014 tarihinde eklendi
film iyi fakat 25 dakikadan fazla reklam izledik artık alkışlı tepkilerden sonra film başladı.
2 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce çekincelerim vardı doğrusu. Objektif olabilir mi? Tarih doğru aktarılmış mıdır? vs. Ancak filmi izlerken anladım ki Russel Crowe çok ciddi bir araştırma yapmış, iğneden ipliğe herşeyi düşünmüş. Sanırım biz bu kadar iyi hesaplar yapamadığımız için, ayrıntıları umursamadığımız için iyi tarih filmleri çekemiyoruz. Filmi izlerken çoğu yerde tüylerim diken diken oldu desem yeridir. Kuvayi milliye ruhunu hissettim. Hele ki şu günlerde tam da ihtiyacım olan buydu.
4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Şuana kadar izlediğim, Çanakkale adına çekilen en iyi film... Ben çok beğendim ve herkese tavsiye ederim.
21 Mart 2015 tarihinde eklendi
3/10 . Bu tarz filmleri izledikten sonra eğer bir süre etkisinden kurtulamıyorsam, film hakkında olumlu düşüncelerim olur. Yapımın bütçesi vs. umurumda bile olmaz. Bu film "olmamış". Yavan, içi doldurulamamış, alışılagelmiş bir senaryo. Oyuncu seçimi ve oyunculuk gerçekten çok kötü. Her seferinde emeğe saygı duyayım, susup izleyim diyorum ama olmuyor. Russell amcamız gerek bizden gerekse de kendi milletimden biraz para kazanayım demiş hepsi bu. Keşke ilk filmi için kendisine başka bir konu seçseydi. Çanakkale gibi olağan üstü bir hikaye o kadar çok aşındırıldı ki artık anlamsızlaştırılmaya başladı. OLGA karakterine söyleyecek söz bile bulamıyorum. İzledikten sonra kadına ŞEHİT KARISI diyebilen var mı? Bence savaştan hiç etkilenmemiş cilveli gayrimüslim bir otel çalışanına benziyor. Bol şekerli kahveymiş, falanmış filanmış :) Olmamış arkadaş, bu film olmamış, tek üzüldüğüm şey "hikaye", yazık olmuş
15 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bu tür öykülerde, en hoş yan; parmağım gözüne türünden zorlamaların olmaması. .....ve parmak sallama olmayan savaş trajedisi. Yılmaz Erdoğan dışında, sağlam bir oyunculuk performansı olunca izlemek akıcı oluyor. 'Kamera arkası' gibi savaş sahneleri, sıkmadan konuyu örüyor. Finale yaklaşırken artan duygu ağırlık haller, çıkış sonrası da sizi kolay terk etmiyor. İzlenmemesi eksiklik yaratacak türden bir filim..
21 Mart 2015 tarihinde eklendi
son yıllarda yapılmış olan en iyi filmler arasında ilk sırada yer alır. harika bir film keyfi yaşadım; emeği geçen herkese çok teşekkürler !!!!!!
10 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Ben şahsen ilk bölümünde salonu terk etmeyi düşünüyordum ama parama acidim .. Canakkaleye gidin daha iyi konu tutarsız ... Basit bir film .. Rakı nedir ayıp yaa .. Ama cocuklarin hayati iç gıcıkliyo
11 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Ben bu filmi izlerken çok duygulandım çok eğlendim çok güzel bir filmdi hatta içinde bazı ünlüler de var
23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
film bence gayet güzeldi objektif bir filmdi oyuncu kadrosu da çok iyiydi izlenmesi gereken filmler arasında
18 Mart 2023 tarihinde eklendi
Neden izleyemiyorum acaba anlayamiyorum üye de oldum ama sanırım kandirildik biri bana yardımcı olabilir mi
10 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Russell Crowe her zamanki gibi oyunculuğunu konuşturmuş. Onu böyle bir filmde izlemek çok keyifliydi. Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz bile onun yanında acemi oyuncular gibi kalmış sanki. Belki ben olaya daha duygusal bakıyorum ama Çanakkale Savaşının ruhunu pek yansıtmadığını düşünüyorum. Film izleniyor, sıkılmıyorsunuz ama bir şeyler eksik, bir şeyler yavan kalmış, ama ne işte onu tam olarak açıklayamıyorum. Açıkçası sinemada izlemek için yanlış seçimmiş, internete düşünce evinizden izleyin derim.
30 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Uzun zamandir izledigim en iyi filmlerden biri.. Konu cok huzunlu.. Cok etkileyici.. Oyuncular genelde basarili yalniz cem yilmaz av mevsimindeki cem yilmaz gibiydi. Hatta su meshur hayde gidelum haydenin bir versiyonu hey onbesli olarak karsimiza cikti. Yinede guzeldi.