Düğün Dernek
3,7

Özge Ç.
Özge Ç.

16 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Oyunculuklar gerçekten çok iyiydi. şiveler gerçekten cok başarılı, Sivas halkının günlük hayatı cok güzel aktarılmış. Birçok sahnede gülmekten ölüyorsunuz. Böyle bir komedi filmine uzun süre bir daha rastlanacagını sanmıyorum.
Anil G.
Anil G.

30 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Bu film bana Mimar Sinan’nın çıraklık (Şehzade) , kalfalık (Süleymaniye) ve ustalık (Selimiye) eserleriyle ilgili kurduğu ünlü cümleyi hatırlattı. Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisini hayatımıza sokan Çalgı Çengi (çıraklık), Kardeş Payı (kalfalık) ve bu Düğün Dernek filmi de tam bir ”ustalık” eseri olmuş. Kalemiyle kelimeleri dans ettiren, yaptığı esprilerle beynimdeki serotoninlere halay çektiren, yazdığı bir harf kelimeye, o bir kelime cümleye, o bir cümlede senaryoya, o bir senaryoda ömrüme mutluluk ve her daim ”gülme efekti” yaratan Selçuk Aydemir gene komediyi öttürmüş. Adetimdir bir filme başlayacağım zaman filmin ne konusunu, ne fragmanı ne de derinlemesine oynayan oyunculara bakarım. Filme başladıktan sonra tüm hikaye ve olay kurgusu film boyunca akar gider zaten. Bir nevi kervanı yolda düzdürenlerdenim. Sırf bu yüzden ve Düğün Dernek filmi 6.961.909 kişiye ulaşmış olduğundan ben 6.961.909+1 olarak bir kez daha filmin konusunu size anlatmayacağım. 7 milyon insan, bilen biliyor zaten. Film 10 üzerinden 10 puan ve kusursuz bir güzellik. Tarafımdan tüm takdirleri hak eden bu filme bir teşekkürü de şuradan sunmak isterim. Yıl olmuş 2014 ve hala daha Muğla Şivesiyle dizi kasan ”Güzel Köylü” gibi onlarca Muğla şiveli espri, dizi ve film izlemekten artık gına gelmişti. Ben kendim Fethiye doğumluyum ama ben bile şahsen bu kadar Muğla şivesini Fethiye’de duymadım. Bu filme de, artık espri argümanını Muğla’dan alıp Anadolu’nun bağrındaki Sivas’a taşıdığı için bir alkış daha gelsin.
Ulaş Çuhadar
Ulaş Çuhadar

12 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Gülmek eğlenmek isteyenler için ideal. Çok başarılıydı. Birkaç gereksiz küfür haricinde güzel film olmuş.
Oktay Yolcu
Oktay Yolcu

24 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Cıvık cıvık komedi filmlerini sevmiyorsanız ve topraklarımızın içinden
gelen komediler size göre ise bu filmi mutlaka izleyin. Bu ikiliyi
önceki film ve dizilerinde takip ediyordum ve bu filmi de kaçıramazdım.
Ancak tüm oyuncu kadrosu harika. Rasim Öztekin, Barış Yıldız, Devrim
Yakut'un oyunculukları göz alıcı. Senaryo bir komedi filmi için
yeterli. Görüntü ve ses yönetmeni övgüyü hakkediyorlar. Filmde birçok
aksiyon filmine ders verecek güzellikte sahneler mevcut. Tekrar
belirtmek isterim ki Murat Cemcir ve Ahmet Kural hayranları (benim
gibi) bu filmi kaçırmasın ancak diğer tüm komedi severlerin de bu filmi
seveceğine eminim. Tüm ekibe teşekkürler, son yıllarda yapılan en iyi
komedi filmi.
Hülya G.
Hülya G.

15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Annem fazla soze gerek yok ..gidin altiniza edene kadar gulun..hatta ciktiktan sonrada gulun..
Canberk K.
Canberk K.

13 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Hayatımda İzlediğim En İyi Komedi Filmi. Gerçekten Çok Samimi Söylüyorum Hayatımda İzlediğim En Komik Film. Filmi Bir Kez İzledim Yüz Kere Olsun Yine De İzlerim. Film Hakkında Negatif Yorum Yapan Arkadaşlar İse Mizah Duygularını Biraz Daha Geliştirsinler...
Mustafa D.
Mustafa D.

2 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Gulme garantili muhtesem bi komedi,ivedik tarzi kufur barindirmayan tam bi aile komedisi,otobus sahnedi fevkalede,kadroya tebrikler .zaten bu gidisle gisede en cok izlenen film olucak,
TC Oktay F.
TC Oktay F.

11 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Çok Komik Ya İzlerken Gözüm Yaşardı kesin izleyin derim
Hizir K.
Hizir K.

7 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Gülmekten insan yorulur mu be kardesşim. Eve geldiğimde yorgunluktan ve yüzüme yapışan gülümsemeden uyuyamadım
Himmet A.
Himmet A.

2 Ocak 2014 tarihinde eklendi
3 kere izledim yine izlerim başarılı bir film :)
Gökhan A.
Gökhan A.

4 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Sivaslı olarak izledim ve hayran kaldım , filmin 2 cisini de sivasta çekmelerini büyük bir oranda istiyorum acıkcası :) siz harikasınız....
Ümit D.
Ümit D.

12 Mart 2014 tarihinde eklendi
İlk izlediğinizde bir espriye gülerken arada birkaç espri heba oluyor malum uzun uzun güldürüyor 2 doz öneriyorum, doz aşımı midede kasılma, çene de geçici ağrı, gözler de kızarıklık ve sanrı (filmden kareler) görmeye ,kendi kendine gülme gibi davranış bozukluklarına sebep olabilir :))
Nevhan K.
Nevhan K.

31 Aralık 2013 tarihinde eklendi
hayatımda ilk kez bir filmi 10 gün içerisinde iki kez sinemaya giderek izledim. argonun dozjının bu kadar yerinde verildiği esprilerin bu kadar sekice sunulduğu bir komediyi uzun zamandır izlememiştik. Emeği geçenlerin ellerine sağlık...
Hatip Ö.
Hatip Ö.

9 Aralık 2013 tarihinde eklendi
FRAGMAN KÖTÜ DİYE GİDERKEN AYAKLARIM AZ AZ GERİ GELDİ AMA FİLM YILLARCA UNUTULMAYACAK GÜZELLİKTE..
TC Rıfat K.
TC Rıfat K.

12 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi, uzun zamandır bir komedi filmi bu kadar güldürmemişti. Emeğinize sağlık!