Düğün Dernek
    3,7
    Düğün Dernek hakkında görüşlerin ?

Gülay B.
    Gülay B.

19 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle muhteşem o kadar ince bazı espriler var ki gerçek Sivaslılar yakalar onu
    Fundalina Jolie
    Fundalina Jolie

19 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Filmin güldürdüğünü ancak gereksiz bir uzunlukta olduğunu ve zaman zaman beni sıktığını söyleyebilirim. Güldürmek zor iş, büyük beklentiler içerisine girmeden Düğün & Dernek filmini izlerseniz, salondan eğlenerek ve yüzünüzde bir gülümsemeyle çıkarsınız diyor, şimdiden hepinize iyi seyirler diliyorum
    carawan
    carawan

16 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Film abartılacak kadar komik değil.Çokta kötü sayı filme büyük beklentiyle gitmeyin derim.
    Ahmet Ç.
    Ahmet Ç.

16 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    ilk perde de fazla gülmesekte ki gülmekten ölende vardı ama ikinci kısımda gözlerimi silmekten filmi kaçırdım hala aklıma geliyor gülüyorum :)
    Tutku H.
    Tutku H.

15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Buyuk bir beklentiyle gittigim filmden hayal kirikligiyla ayrildim. Bu filmi begenen kisililerin mizah anlayislarini sorgulamak gerekir diye dusunuyorum. BKM filmlerini andiran fakat yanindan bile gecemeyecek kadar kotu ve basit bir film. Cok siradan espiriler ve yapmacik bir siveyle mizah yapmaya calisinan oyuncululuklar var.
    Salondan cikarken izleyenlerin cogunun ``o kadar da komik degilmis ``dedikleri, fakat internette bu kadar iyi yorum alan bu filmi vakit kaybindan baska bir sey olarak gormuyorum.
    Hülya G.
    Hülya G.

15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Annem fazla soze gerek yok ..gidin altiniza edene kadar gulun..hatta ciktiktan sonrada gulun..
    orhan004
    orhan004

15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Film güldürdü gerç yönetmen iyiydi ancak,olaya ukraynalıları dahil etmeleri onların uçması saçmaladılar böyle bir şeye neden girildi anlamadı senaryo eksiklikleri şener şen filmleri tadında bizden sağlam senaryolu filmler bekliyoruz...
    seyirci koltuğu
    seyirci koltuğu

15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin performansı, şarkılar, renk ve mekan kullanımı filmde öne çıkanlardır. Senaryoda komedi yapayım derken seviyeyi düşürmemesi de diğer yerli yapımlardan kendisini ayırıyor. Selçuk Aydemir genç yaşına oranla harika bir kaleme sahip!
    Chuck P.
    Chuck P.

14 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Ucuz bir film. Fragmanda kullanacakları bir iki renkli sahne dışında çoğunluk, dekorsuz, iç mekan çekimleri. Son derece kalitesiz görüntüler, diyaloglar, espriler. Birkaç iyi sahne ve espri... Onlar da mecburen fragmanda kullanılmış. Harcadığınız zamana ve bilet parasına yazık! Bu milleti bu kadar mı keriz zannediyorlar ki bu kalitesiz yapımı komedi filmi diye milletin önüne koyuyorlar?
    Özge Ç.
    Özge Ç.

16 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Oyunculuklar gerçekten çok iyiydi. şiveler gerçekten cok başarılı, Sivas halkının günlük hayatı cok güzel aktarılmış. Birçok sahnede gülmekten ölüyorsunuz. Böyle bir komedi filmine uzun süre bir daha rastlanacagını sanmıyorum.
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

12 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    öncelikle şunu belirtmek isterim kesinlikle türk filmlerinden özelliklede komedi filmlerinden pek haz etmeyen biri olarak yorum yapıyorum bu filmede girerken çok ön yargılı girdim ama gerçekten beni çok yanıltan bir film çıktı başka ahmet kural inanılmaz bir oyunculuk sergilemiş tek başına almış filmi götürmüş konusu oyunculuk sıcak bir ortamda bulacaksınız kendnizi şiddetle tavsiye ediyorum gülmekten karnınıza ağrılar girecek iyi seyirler...
    Ulaş Çuhadar
    Ulaş Çuhadar

12 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Gülmek eğlenmek isteyenler için ideal. Çok başarılıydı. Birkaç gereksiz küfür haricinde güzel film olmuş.
    TC Rıfat K.
    TC Rıfat K.

12 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir filmdi, uzun zamandır bir komedi filmi bu kadar güldürmemişti. Emeğinize sağlık!
    nusegriy
    nusegriy

2 Şubat 2014 tarihinde eklendi
    Kötüydü. Çalgı Çengi'nin amatör ruhu ve mizahının yerine gişe kaygısı geçince daha farklı bir sonuç ortaya çıkmıyor ne yazık ki. Şafak Sezer komedisi gibi insanı sinir eden bir film demek istemiyorum ama çoğu yerde Şafak Sezer komedisine gönül indirmiş film.
    Zorlama, sulu ve samimiyetten yoksun çok fazla sahne var. Mizah doğallık ve samimiyet üzerine kurulur.
    Burak G.
    Burak G.

11 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Film olduk hareketli. komedi sahneleri oldukçe iyi. oyunculuklar oldukça iyi. Devrim yakut ve Ahmet Kural süper bir performas sergilemişler. Devemlı bir gülmece yaşayacağınız bol küfürlü bir film.