cenkHERO
6 Ocak 2014 tarihinde eklendi
"Bir Ahmet KURAL vardı ne oldu ona?" sorusuna cevap arayanların izlemesini tavsiye ettiğim iyi bir film. bu filmin amacı insanları güldürmekse, hoş vakit geçirmelerini sağlamaksa, sinemadan çıktığınızda aklınıza kazınan, arkadaş grubunda sık sık tekrarladığınız anektodlar ortaya çıkarmaksa bunu bütünüyle başarmış diye bilirim. Özellikle bu sene komik olduğunu iddia eden içler acısı onlarca Türk filmi arasından sıyrılan, seneyi ve bizleri kurtaran hoş bir çekten de Ahmet KURAL oyunculuğu ve enerjisi ile Türk sinemasına uzun yıllar renk katacak gibi duruyor. İzleyin pişman olmazsınız.
türk tarihinin en komik filmlerinden biri ancak bana göre komedi filmlerinde köyler şive vb şeyler kullanılmamalı çünkü örneklerini çok gördük sıradanlaşmaya başladı
Absürd komedi film örneklerine ülkemiz sinemasından çık çok güzel bir yapıt kendinizi dilediğiniz kadar kasın ama yine de bir yerde patlayıp güleceksiniz. Herkese tavsiye ederim. Başarılı bir film.
İzlediğim en kötü komedi Türk filmlerinden biriydi...Rusların oynadığı sahneler bile bizimkilerden daha iyiydi...Fİlmi bir türlü yakalayamadım...Espriler çocukçaydı...Zaten izlediğim sinemadaki kahkaha seslerin çoğu çocukların kahkahasıydı...Verdiğiniz paraya yazık valla....
tam manasıyla bir rezalet çalgı çengi bundan bin kat daha iyiydi. bunu bir kenara koyuyorum ve ekranlarda filmi pazarlarken aileniz, çocuğunuzla izleyeceğiniz bir film diyorlardı. yazıklar olsun o anne babaya çocuklarını alıp filme götüren ben izlerken utandım o küfürler karşısında millet kahkahalar atı yarısın da çıkmayı düşündüm ama dedim ki filmi izlemeliyim ki toplumun neye güldüğünü seviyesinin ne derece olduğunun analizini yapabilirim.
Düğün Dernek, genel komedi filmlerinin aksine basit espriler dışında kaliteli sahneleri bulabileceğiniz bir film. Gerçekten bazı yerlerde tüm salon olarak aşırı derecede güldük. Yörenin hem dili hem de kültürü alaya alınmadan çok güzel şakaya dökülmüş. Ben başarılı buldum, tavsiye ederim.
filimin konusu güzel fakat ben bir sivaslı olarak şivemizle hiç alakası şivesi olsaydı daha güzel sini çekilecek ise sivasın halkından oyuncular olur ise bence daha güzel olur.
Hayatımda böyle bir saçma film izlemedim. Gerçekten mizah anlayışımızda bir sıkıntı var. Tamam anlarım komedi yapmaya çalışıyorsunuz ama lütfen biraz emek olsun. O sette çalışan insanlara acıdım. Görüntü, kadraj çerçeveler mizahsen ses ışık hepsi hepsi vasatın altında BERBAT. Recep İvedik gibi bir şey. Artık uyanın böyle filmler izlemeyin. Hala gözümün önüne o yapmacık oyunculuklar geliyor. Allahım intihar edesim geliyor. Sonuçta 10 üzerinden 1 veya 0,5
Cıvık cıvık komedi filmlerini sevmiyorsanız ve topraklarımızın içinden gelen komediler size göre ise bu filmi mutlaka izleyin. Bu ikiliyi önceki film ve dizilerinde takip ediyordum ve bu filmi de kaçıramazdım. Ancak tüm oyuncu kadrosu harika. Rasim Öztekin, Barış Yıldız, Devrim Yakut'un oyunculukları göz alıcı. Senaryo bir komedi filmi için yeterli. Görüntü ve ses yönetmeni övgüyü hakkediyorlar. Filmde birçok aksiyon filmine ders verecek güzellikte sahneler mevcut. Tekrar belirtmek isterim ki Murat Cemcir ve Ahmet Kural hayranları (benim gibi) bu filmi kaçırmasın ancak diğer tüm komedi severlerin de bu filmi seveceğine eminim. Tüm ekibe teşekkürler, son yıllarda yapılan en iyi komedi filmi.