orhan004
15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Film güldürdü gerç yönetmen iyiydi ancak,olaya ukraynalıları dahil etmeleri onların uçması saçmaladılar böyle bir şeye neden girildi anlamadı senaryo eksiklikleri şener şen filmleri tadında bizden sağlam senaryolu filmler bekliyoruz...
eğlenceli replikleriyle güldürmesiyle keyifli bir 100 dk geçirmek isteyenler kaçırmadan izlesin düğün dernek filmini çok büyük beklentiye girmeden tercih edilir bir film
Son zamanların klasik Türk filmleri formülünde; "şiveli, bozuk Türkçe, güzel Rus (bu filmde Letonyalı) kızları, popüler komedi artistleri, küfürlü konuşmalar, basit bir konu" Hiç yaratıcılık yok. Ama bol PR çalışmasıyla basın-yayında yeralan gaz verici haberler, internete düşen "Entarisi dımdım yar" türküsü ile seyirci çekiyor. Reklamı yapılan türkü ise filmin sonunda ancak isimler yazarken kısmen görülüyor. Benin için boşuna vakit kaybı oldu. Ama şimdiki gençlerin espri ve komedi anlayışıyla gençlerin hoşuna gidiyor ve rekor kırıyor.
Yönetmeninden yapımcısına kadar acınası bir film olmuş.Bir filmi berbat yapmak için çok fazla emek etmemişlerdir umarım.Yönetmeni özellikle tebrik ediyorum ki mesleğini bu kadar kötü icra ettiği içımcıyı da tebrik etmek lazım milleti kandırıp cebindekilere göz diktiği iç şeyi anladım da Rasim Öztekin gibi üstat neden bu rolü kabul ımda izlediğim en kötü filmlerden izleyince bundan önce bu denli kötü olan izlediğim son filmi bile unuttum.
Film olduk hareketli. komedi sahneleri oldukçe iyi. oyunculuklar oldukça iyi. Devrim yakut ve Ahmet Kural süper bir performas sergilemişler. Devemlı bir gülmece yaşayacağınız bol küfürlü bir film.
bu muhteşem adamlarla (ahmet&murat) herşey güzel ama çalgı çenginin üzerinde bir heyecan malesef yok...çok üst düzey beklentilerde seyrettiğim içinde olabilir ama recep ivedik seviyesine düşmeyip bu serileri gömmelerini beklerdim...
Düğün dernek bana göre hiç etik değil tamamen sanatın dışında paraya odaklanılmış bir sinema filmi. Karekterlere büyük bir ilgim var. Ama bu para hırsı midemi bulandırdı.
İlk izlediğinizde bir espriye gülerken arada birkaç espri heba oluyor malum uzun uzun güldürüyor 2 doz öneriyorum, doz aşımı midede kasılma, çene de geçici ağrı, gözler de kızarıklık ve sanrı (filmden kareler) görmeye ,kendi kendine gülme gibi davranış bozukluklarına sebep olabilir :))
Bu kadar boş bir film nasıl olmuşta bu kadar olumlu yorumlar almış, anlamış değilim. Hayal kırıklığından başka bir şey değil. İyi olan bir kaç espri dışında izlenmeye değer bir yanı yok. Komedi filmlerine özgü o cana yakınlığı bulamadım. Karakterler pek bir abartılı geldi. Özellikle de Murat Cemcir'in canlandırdığı karakter aşırı derecede itici geldi bana. Ahmet Kural üstüne kurulu bir filmdi. Şahsen bu ikilinin (Ahmet Kural ve Murat Cemcir) hayranı değilimdir. Bu filmden sonrada hayranları olacağımı sanmıyorum. Film beklentimin o kadar altındaydı ki ikiliden soğudum bile diyebilirim .Belki acımasızca ama durum böyle. Boş yere izleyip vaktinizi harcamayın derim ben. Sonra pişman olursunuz. Demedi demeyin.
Sivas'ın bir köyünde geçen olaylar etkili şive ve mizah ile sonuna kadar gülmenizi sağlayacak şekilde aktarılmış.Çalgı ve çengiyi de çok beğenen biri olarak düğün dernekte ilk filmin çizgisinden hiçbir şey kaybetmemiş;aksine iyi olduğu yönler bile mevcut.