3,8
Hükümet Kadın 2 hakkında görüşlerin ?
4 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Gerçekten süper film herkese tavsiye ederim! Tek kelimeyle süper!
6 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Oyunculuk ve esprilerin gayet yerinde olduğu, eğlendiren bir film olmasına rağmen önceki filmin devamını beklerken spoiler: ölen adamı tutuklatmaları
garip olmuş. Bir film serisi olarak değil de komedi filmi olarak ele aldığımızda güldüren, eğlendiren kısacası keyifli vakit geçirten bir film. İzlemenizi tavsiye ederim.
6 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Klasik osmanlı ve din kötüleyici kemal sunal filmleri gibi, milleti ayrıştırıcı, kin ve nefret körükleyen bir film. Bilim, teknik, kültür sanat, korku veya gerçek hayata dair hiç bir şey yapılamayan sakpalan birşey olmuş. Ecnebilerden beklenen tarz bir film.
28 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Basit yav şu kılişeden kurtulun tiyatroda böyle mi
3 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Film birincinin devamı değil de birincinin öncesi şeklinde yapılmış. Hikaye güzel, oyunculuklar iyi, mekan kostüme diyecek laf yok. Kelime oyunlarıyla yapılan espriler güzel. Şive abartılmış. Güldük ama katıla katıla değil.
11 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir filmdi. Uzun zamandır bir türk filminde bu kadar eğlenmemiştim. Bir demet tiyatro espirileri tadında güzel espiriler vardı. Diyaloglar çok akıllıca yazılmış. Faruk karakteri bazen abartıya kaçmış ama yine de filme gölge düşürmemiş. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
15 Kasım 2013 tarihinde eklendi
sinemada annemle gülmekten sinemayı kırdık geçirdik yani o kadar muhteşem bir film olmuş