Uçaklar: Söndür ve Kurtar
Ortalama puan
2,9
yayın
  • Variety
  • Boston Globe
  • Hollywood Reporter
  • New York Post

Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.

Basın Eleştirisi

Variety

Yazar: Justin Chang

"'Uçaklar: Söndür ve Kurtar', bir şekilde insana dokunabilmeyi başaran küçük fakat başarılı film örneklerinden biri."

Eleştirinin tamamı için: Variety

Boston Globe

Yazar: Mark Feeney

"Hikayenin sonnu gayet tahmin edilebilir. Dusty bir mi yoksa iki mi hayat dersi öğrenmek zorundadır? Peki sonunda gününü kurtarabilecek midir? Bunu da az çok tahmin edebilirsiniz. Mizah ise aralıklı olarak karşınıza çıkıyor."

Eleştirinin tamamı için: Boston Globe

Hollywood Reporter

Yazar: Todd McCarthy

"Güzel bir görselliği olsa da 'küçük makinenin' hikayesi, hava aksiyonu hikayesi dahil olamıyor ve bu nedenle de 8 ya da 10 yaşın üzerinde kimsenin ilgisini çekemeyecektir."

Eleştirinin tamamı için: Hollywood Reporter

New York Post

Yazar: Sara Stewart

"2013 Disney yapımı 'Uçaklar'ın devam filmi, uçuş koçu gibi bir şey. Faydalı ancak fazla mücadele etmiyor."

Eleştirinin tamamı için: New York Post
Daha Fazlasını Göster