Evet kesinlikle bir arkadaşın da belirttiği gibi bu sitede puana bakarak film aratmamak gerekli.Çünkü o kadar saçma sapan yorumlar varki hani filmi izlememiş olsam inancam nerdeyse.Beğenmeyen arkadaşlar hepinizi "Maskeli Beşler" serinizle başbaşa bırakıyorum sizler ancak öyle filmlerden anlarsınız.
Dini konular açısından çok etkileyiciydi. Ayrıca bazı klise ve peder saçmalıklarını da kendileri bu filmde çürütüyor. Yani bazı sözü geçen kelimeler mesala ’bir taşı kaldırın ben oradayım’ kilise gibi gereksiz ortamları yalanlıyor. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. Sizde etkileneceksiniz.
ilk izlediğimde baya bi etkilenmiştim...çünkü dini filmleri severim...her zaman bir gerçeklik payı olduğunu düşünüorum...bu filmde gayet güzel ama bir korku başyapıtı deil...10/6
inceden dini eleştirmesiyle,nereye koyacağımı şaşırmama rağmen,çok etkili olmayan gerilim sahneleriyle,vasat finaliyle ortalamayı geçemeyen buna rağmen patricia arquette'nin etkileyiciliği,gabriel byrne'nin karizmasıyla izlenebilirliği katlanan,çoğu zaman ''the exorcist'' filmine benzeyen,kumaşı sağlam olsa da,korku severlerin ''korku''ihtiyacını pek karşılayamayan,1999 yapımı rupert wainwright filmi..
mistik öyküleri nedense çok seviyorum.stigmata da böyle bir film.aslında filmin içeriğine bakacak olursanız içi o kadar da dolu olmayan bir film.ama nedense öyküsü ilgimi çekiyor.
Bence bu puanda durma sebebi eski bir film olması ve çok da kişi bu filmi izlememiştir diye düşünüyorum. izlediğim yıl en çok etkilendiğim bir filmdi. Kendisinden sonra yapılan bu tar filmlere ilham olmuş kaynaklık etmiş bir filmdir. Benim dvd arşivinde sağlamından bir yere sahip. 9/10 Mutlaka izleyin derim.
Ben bu film için kesinlikle hristiyanlığı destekleyici ibretlik bir film olarak değerlendirmiyorum. Hz. İsa tarihimiz açısından çok önemli bir kişidir. İnsanlığı,tarihimizi merak eden kişilerin öğrenmek amaçlı izlemesi en doğal şey bence. Ayrıca film çok kaliteli ve çok güzel bir film olmuş.
Uzun süreden beri yorum yazmak istediğim bir filmdi... her nekadar oyunculuk kalitesi ve bazı görsel efekt problemleri olsa da, hakikaten etkileyici bir film olmuş... Aslında türü açısından çok özgün sayılmayabilir ama konunun işlenişi açısından bence oldukça özgündü... İnsanı hakikaten hiç sıkmıyor ve inanılmaz bir seyir zevki veriyor.. Bence eleştirilere ve bazı teknik problemlerine aldırılmazsa muaazam keyifle izlenecek bir film.. 10/8,5