mehmeterhanucarr
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
stallonenenin karizmasına karizma kattığı mükemmel bir film nielsen ıda es geçmemek tabii ki hem oynadığı rol hem güzelliği hem de stalloneyle mükemmel bir uyum içinde olması filmi daha da güzelleştirmiş
80li yılların film efsanelerinden biri.Muhteşem bir klasik film.Stallone'nin o muhteşem gözlükleri,kıyafetlerine kadar yansıyan maço ve sert erkek tavrı ve konuşmaları.Tek kelimeyle muhteşemdi.Zaten Stalloneyi bir Rambo'da birde Kobra'da çok karizma bulurum.Stallone'nin artistik bir şekilde 'Kanunun Bittiği Yerde Ben Başlarım' gibisinden müthiş konuşmaları ve maço esprileri unutulacak gibi değil.Stallone'nin Bridget Nielsen'i, fonda Feel The Heat parçası çalarken arabayla şehir dışına çıkarması, Two Into One parçası eşliğinde Stallone ve Bridgettin birbirlerine yakınlaşmaları çok estetik ve muhteşem sahnelerdir.Stallone'nin Uzi taramalısıyla kötüleri temizlemesi süper bir sinemasal lezzettir.Videoklip tadında görüntüleriyle,Stallone'nin muhteşem karizmasıyla unutulacak gibi bir film değil bu.Tek kelimeyle müthiş bişeyyyyy.
20 yıl önce yapılan bu film hala hafızamda hiçbir eksik yönü yok filin çok başarılı özellikle müzikleri oyunculuk zaten baştan çıkarıcı tam bir başyapıt bana göre gerçekten abartmıyorum böyle filmleri ben arıyorum çok güzeldi çok
Stallone abimizin ’olmamış’ filmlerinden.Niye bu kadar tutulduğunu da anlayamadım hiç bir zaman.Tamam Stallone gözlüklerle falan yine çok karizmatik ama film kötü maalesef.Her şey çok bildik,sıradan,hiç bir sürpriz yok filmde.Van Damme’ın ’Cyborg’ ve Sly’ın ’Cobra’ adlı filmleri kalitelerinin çok üstünde gişe yaptılar ve beğenildiler.Bu iki filmin ortak özelliği ise çok ilginç olarak yapımcılarının aynı kişiler olması.Her neyse lafı fazla uzatmayalım.Sadece Sylvester Stallone için izlenebilecek bir film ’Cobra’.Onun dışında türünün vasatı bile bulmayan örneklerinden biri. 4/10
Stallone’nin hiç tartışmasız en karizma filmi. Stallone’yi adeta baştan yaratmışlar bu filmde. Giyimiyle, konuşmasıyla, hal ve hareketleriyle vede tabiki arabasıyla karizmanın zirvesine çıkmıştı bu filmde. En beyendiğim Stallone filmlerinden.
Stallone'nin en baba filmlerinden birisi...sanki konusu biraz bilindik ama çevirildiği yıl itibariyle kendini kurtarıyor,filmin gidişatıda hayet iyi aksiyon sahneleride yerinde kovalamaca sahneleri filan gayet iyi filmdi..ayrıca Stallone abimizin kaslı karizmatik vucüduda belki bayanlar için iyi bir görüntü malzemesidir...
filmin hemen başıdır bir süpermarkete dalan kendini kaybetmiş bie adam içerdeki insanları rehin almıştır ve son çare olarak cobretti çağrılır. siyahlara bürünmüş şekilde dehşet bir karizma ve ilginç silahlarıyla markete giren cobra cani ruhlu adamı meyve sebze reyonunun önünde kıstırır ama bir sorun vardır adamın elinde bir bomba vardır ve cobrettinin elindeki silahı bırakmazsa marketi havaya uçuracağını söyler ve işte cobra herzamanki soğukkanlılığı ve alaycı uslubuyle espriyi patlatır 'benim için farketmez zaten ben buradan alışveriş etmem' ve arkadan silahını ateşler bam bam! ya süperdir burda sly o gözlükler falan en iyi filmi değil ama burdaki karizması ve o giriş sahnesi bu filmi unutulmaz yapıyor.
Abi film müthiş film müzikleride şahane Belki filmdeki o parçayı bulamayanlar vardır ben veriyim Robert Tepper,Angel Of The City parçasına bitiyorum abi film biterken motorsikletine binerken İngrid'le John cafferty nin voice of americas sons parçası var o da bayağı şahane bir müzik bu parçaları şiddetler dinleemnizi tavsiye ediyorum