KaliteTAKİP
8 Kasım 2013 tarihinde eklendi
öncelikle benim yorumum kesinlikle yanlı olacak çünkü bir behzat ç. dizisi hastasıyım benim gibi olanlar filmden inanılmaz keyif alacaklarından eminim kesinlikle sinemada izlenilmesi gereken bir film ama eğer ilk kez tanışacaklar varsa biraz basit kaçabilir ama oyuncu kalitesi okadar güzel ve iyiki kesinlikle kendilerinden birşeyler bulacaklardır tavsiye ederim iyi seyirler...
İlk filmden daha başarılı olmuş,gezi ve direniş ruhunu iyi yansıtmış ve son yıllarda yaşanan polis teşkilatındaki olumsuz ve iktidara yakın gidişi sert şekilde ele almış.Serenay sarıkaya bostan korkuluğu gibi duruyor filmde,sanem çelik idare etmiş diğer oyuncular iyiydi özellikle harun çok güldürdü beni aksiyon sahneleri ve efektler daha iyi olabilirmiş özellikle dövüş sahneleri çok basite kaçmış ama genel olarak Türk seyircisinin beklentilerini karşılayan bir polisiye olmuş yine devamı olursa izleriz
Behzat İzleyici olarak filmi çok beğendiğimi söyleyebilirim. İlk Filme Göre Çok daha İyiydi. Aksiyonun Yanında Çok iyi İşlenmiş esprili sahneler insanı bol bol güldürüyor. Filmin ana teması işlenen bir seri cinayetmiş gibi gözüksede behzat Ç. ekibi Yine Türkiyenin sorunlarını kendince ekrana getiriyor ve unutmamamızı sağlıyor. Olabildiğince Sert Bir eleştiri var ki bu filmin bence asıl izlettiren teması. Filmin en negatif bölümü ise pat diye biranda bitmesiydi. Birazda uzun olabilirdi. Umarım 3. 4. diye devam ederiz. "Allah Bizi Behzat'tan Ayırmasın"