potasyum
19 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Oyunculuk nedir bu filmde çok güzel görüyorsunuz. Güçlü bir karakter filmi ve üstelik temposuda düşük değil, zaman zaman eğlenceli, zaman zaman hüzünlü. Tim Roth filmin muhteşem olmasındaki en büyük etken, piyanist rolünde gerçekten de izleyiciyi doyuma ulaştıran bir performans sergilemeyi başarmış. Filmde çok güzel kısımlarda vardı; tarihin en harika ayarı ve gemi yok edilmeden önce 1900'ün o muhteşem konuşması hala kulaklarımda. Böyle bir filmin çok az kişi tarafından bilinmeside düşündürücü.
Yıllar önce seyrettiğim harika bir başyapıt. Dokunaklı bir hikaye ve herkese izlemesini tavsiye ettiğim müthiş yapım. Özellikle 1900ün gemiye binen müzisyenle yaptığı düello, sinema tarihine geçecek türden harikulade bir sahneydi.
Resmi olarak doğmamış sayılan 1900ün tüm hayalleri,anıları,duyguları,arkadaşları bir gemiye ait...Çekip gidemeyenlerin hikayesidir bu film,eminim onlara çok şey anlatacaktır.Baştan sona çalan bir müzik gibi...Bitmesin diye anlatılan bir masal gibi...10/10
hayatımda iizlediğim filmler arasına bodoslama ilk 10 a giren filmin konusu kurgusu gidişatı ve sonuyla her durumuyla mükemmel diyebileceğim ama durgun bir film olması biraz da olsa yüzümdeki tebessümü düz bir çizgi haline getirmedi değil.
işte film..işte senaryo..işte oyunculuk..işte herşey..TEk kelimeyle harika bir film..hele filmdeki o 15 dklık bir sahne varki nefessiz izliyorsunuz adeta.. 10/10 İyi seyirler..