Hızlı ve Öfkeli 9
    3,7
    Hızlı ve Öfkeli 9 hakkında görüşlerin ?

Serhat T
    Serhat T

7 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    HER FİLMİ OLDUĞU GİBİ BU FİLMİDE GÜZEL ZATEN OYUNCULARI İÇİN İZLEMEYEN YOKTUR YARIŞ FİLMİ OLMAKTAN ÇIKTI EVET AMA 9 BÖLÜM BOYUNCA YARIŞ YAPSALAR İZLEYEN OLMAZ PİYASADA TONLARCA YARIŞ FİLMİ VAR KESİNLİKLE GÜZELDİ
    Mert Kayıkcı
    Mert Kayıkcı

7 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Hızlı ve Öfkeli serisi çoktan yarış filmi olmaktan çıkmıştı zaten ama bu kadar vasat bu kadar saçma bir yapım yapmak affedilebilir değil. Arabayla köprüden geçme sahnesi var ki aklınız şaşabilir. Spiderman daha gerçekçi bu filmden ya da uzayda falan sahneler bıraksalar Marsı kolonize edecekler o derece saçma. Filmin saçmalığı dışında kardeşim Tokyo sahnesi yapıyorsun DK var ama bir drift sahnesi yok ne bileyim orada yapıştır Tokyo Drift müziğini coştur milleti bunu bile yapmamış adamlar yazıktır. 10 üzerinden 4
    Turşu
    Turşu

5 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Hızlı Ve Öfkeli serisi zaten artık aksiyon için izlenir olmuştu. Ama bu film onu bile başaramamış. İzlerken o kadar mantıksız sahne izliyorsunuz ki görmezden gelmek bile mümkün olmuyor. Yine de uzun zamandan sonra sinemaya gitmek güzeldi.
    codwzone 2021
    codwzone 2021

5 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    daha iyisi varsa onu izleyin mantık hatası illaki olucak ama film kendini izlettiriyor .bence adamlar süper film yapmış gene
    Gökdeniz Karkaç
    Gökdeniz Karkaç

4 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Film Tek Kelimeyle MUHTEŞEM Herkesin İzlemesini Tavsiye Ediyorum.
    Ramazanbalci
    Ramazanbalci

4 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Diğer bölümlere göre çok vasattı, biraz daha kurgunun dibine vurmuşlar. Çok fantastik olmuş. Uzayda 2 adam, iple arabayla salıncak oynamışlar uçmuşlar biraz.
    Haris Gedikoğlu
    Haris Gedikoğlu

3 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Gerçekten berbat bir film olmuş zaman kaybı sonuna kadar recep ivedik 6 dan daha beter bir film olmuş
    İrem Özsoy
    İrem Özsoy

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Seyircinin zekasını bu kadar takmayan başka bir film daha olamaz. Serinin kötü bir parodisi gibi. Komedi dalında ödüllere layık daha komik bir film hatırlamıyorum hayatımda.
    Mert H
    Mert H

2 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Fantastik film kategorisinde olmamasına rağmen her karakterin oyunlardaki "godmode" kodunu yazdığı hatta kalplerinin heyecandan durabilecekleri anda şeker yiyecek kadar rahat oldukları bir film serisinin -şuanlık- son filmi. Filmden biraz bahsetmek isterim fakat ortada bahsedebileceğim bir şey yok. Diğer filmlere göre vasattı.
    Kartal Ölümsüz
    Kartal Ölümsüz

19 Aralık 2020 tarihinde eklendi
    gmail ile giriş yaptıgım halde filimleri nneden izzleyemiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirımm
    Leyla K
    Leyla K

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Harika filim olmus severek izliyoruz devaminin gelmesini dileriz daha aksiyon daha enerji daha komedi daha hizli vs vs
    Ali A
    Ali A

6 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
    Film muhteşem. Kesinlikle tavsiye ediyorum sıkılmadan izleyebilirsiniz. spoiler: Başroldeki statham ve dwayne arasındaki diyaloglar baya hoşuma gitti. E-1 E-2 E-beni :))
    HAtunun B
    HAtunun B

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.