jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
1964 yılının istanbulunu,henüz istanbul gerçek anlamda istanbulken görmek hele de yabancı bir göz tarafından insanın hoşuna oyunculara danyal topatan gibi bizim Türk oyuncularımız eşlik ediyor,yapıldığı yıla göre değerlendirirsek iyi bir soygun filmi topkapı zaten ertesi yıl aldığı ödüller de bunu doğruluyor.
60lardan İstanbul manzaraları sergilemek dışında vasatın biraz üstü bir soygun filmi.Peter Ustinov ve Maximillian Schell ustaların oyunculukları için izlenebilir.6/10
Türkiyede çekilmiş filmler merak uyandırıyor doğal olarak ama bu filmde kaliteli oyunculuk gösteri sunan Melina Mercouri ve Peter Ustinov gibileri gözardı etmemeliyiz. Danyal Topatan , Senih Orkan ve birçok Türk oyuncunun mini rollerde ekrana çıktığı filmin sanıyorum bi yeniden çevrimi planlanıyor