Yaa arkadaşlar filmin sonu olağanüstünün ötesinde de saçmaydı şu filme güzel denmesine hakikaten şaşıyorum aşırı zırva bir kalemden çıkma bir film bence.
filmi azönce tekrr izledim,bu film hakkında bi yorum yazmıştım onun nekdr yetersiz oldunu düşündüüm için yeniden yazıyorum:)bu film bi başyapıt şmdiye kadr izlediim eniyi film.. haley joel osment nasıl oynamış bu filmde yaa,mühtiş gerçekten,bi çok sahnede tüylerim diken diken oldu izlerken(daha önce izlemş olmama ragmen) bu filmi hala izlemeyn varsa çok şey kaçırmıştr bana göre..10/10
Sinema tarihinin kült filmleri arasına adını altın harflerle yazdırmış,her izleyen kişinin sonunda hayrete düşerek şaşkınlığını gizleyemediği belki de şuana kadar yapılmış en iyi gerilim filmi.Bunda şüphesiz ki Bruce Willisin performası da aşikar ama filmi izlememek gerçekten büyük bir kayıp.
Bruce Willsin en iyi performanslarından biri olduğu tartışılmaz.filmin gidişatı oldukça dingin,psikolojik.ve etkileyici bir final.izlemeye değer bir gerilim.10/8
Filmin sonunda uzun bir süre yerimden kalkamadım, öyle bir finali varki.. film bittiğinde kalkıp eve gitmeyi unutuyorsunuz, bir süre öylece kalıyorsunuz..