38Turan94
3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Film, zaten çok sevilen başarılı bir film. O yüzden 9 puanı var zaten. Ne yazık ki filmi izlemeden önce sürpriz sonu biliyordum ama yine de izlemekten keyif aldım.
film boyunca o küçük çocuğa ve onun oyunculuğuna hayran kalıyorsunuz... sonra filmi hiç sıkılmadan merakla seyrediyorsunuz... sonra da filmin sonunda şoka giriyorsunuz.. açıkçası ben çifte çok yaşadım çünkü Shyamalandan böyle bir film beklemiyordum.. kesinlikle seyredilmeli.. 8,5/10 :D
türünün en iyi örneklerinden,zekice yazılmış bir senaryo,ezberlenen replikler,yıllardır akıllardan çıkmayan vurucu final sahnesi ve tabiki bruce willis.6. his tam bir başyapıt.
gerçktn deişk bir kurgu ve deişk bir son..ama ben tahmn ettm sonunu dkkatlice izleyen herkes de tahmn edeblr..doğrusu o kdr çok şaşırmadım sonuna..biraz ağır ilerlese de hoş bir film tvsye ederm....
bu filmin gerilim korku türüne koymalarına anlam vermek zorundayım çünkü başka bir şans yok ama şöyle açıklayayım bana göre bu film gerilim korku filmi değildir. Bu filmi çeken insanlar korku filmi mantığıyla çekmemiş veya insanlar gerim gerim gerilsin diye çekmemiş. Eğer bu kısma kadar olan yazdıklarıma inanmıyosanız elinize bir kağıt kalem alın ve devam edinfilmin başından beri aklınıza işlemiş sahneleri yazınfilmin sonunu düşününsahneleri yazdıkça filmin ne kadar kusursuz bir KURgu ile yapıldığını anlarsınız. belkide bu filmi 20kere izledim ama hiçbirinde bir hata bulamadım. Film dünyada bu değeri KURgusu sayesinde almıştır.. Benim için çok özel bir film 10üzerinden9bucuktan10
Hayatımda izlediğim en iyi gerilim filmi. Küçük çoçuğun oyunculuğu hayran kaldım gerçekten o zamanki yaşına göre çok çok başarılı .Film çok etkileyici . Ani sahneleri çok güzel bir hava katmış filme . Filmin sonu muhteşemdi gerçekten , sırf bu güzel son için izlenir. Başlarda sıkıcı olacağını düşünürsünüz ama kesinlikle öyle değil . Çok gizemli ve başarılı bir film.Sonu muhteşem. Defalarca izleyipde bıkmayacağınız turden .
İlk izleyişimde beğenmemiştim yine çok beğenmedim. İyi ve kaliteli bir film ama istediğimi bulamadım filmde ve ayrıca ne yazıkki sitedeki puanını hakeden bir film değil. Puanına baktığımda garipsedim. Ben 7.5 veriyorum sizler ne dersiniz bilmem...
bu filmin bir başyapıt kabul edilmesi gerektiğini düşünüyorum. bunun için en geçerli sebebim de finali. eğer filmle ilgileniyorsanız bu filmi izlemelisiniz.