4,1
Aynı Yıldızın Altında hakkında görüşlerin ?
30 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Aslında bakarsanız filme dair söylenecek öyle cok söz var ki buraya ne yazsak boş ve kifayetsiz kalır. Bu filmi acaba izlesem mi diye merak edenlere demem o ki izleyin ve görün o duyguyu anlamanız gerek aksi taktirde yorumlar pekte açıklayıcı kalmıyor bu filmde.
13 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel tavsiye ediyorum, hayatımda izlediğim en iyi filmler arasında yer aldı hem güldüm hem ağladım çok ii
6 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Filmi beğenerek bir kaç izledim.Oyunculuk kalitesi ve kurgu çok iyi yapılmış.İzlemeyen varsa kesinlikle izlemelerini tavsiye ederim.
15 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu söylemeliyim çoktandır IMDb den bu kadar yüksek puan alan bir film görmemiştim. Sırf aldığı puanı görünce izlemek istedim. Şunu söylemeliyim ki gerçekten çok etkileyici, gerçekçi, duygusal ve umut verici diyelim. Özellikle daha önceden ailenizde kanser yüzünden kaybettiğiniz bir yakınınız varsa daha da etkileyici oluyor. Normalde insanların hüngür hüngür ağladıkları filmlerde bir kusur bulup gülerdim ama bu filmde bende ağladım. Eğer romantizm görmek istiyorsanız ve birazda drama izlemek isterseniz bence hiç düşünmeden izlemeye başlayın.
12 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Daha önce bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Nefes almak ve yıldızları seyretmek hiç bu kadar anlamlı gelmemişti.. Her saniyesinde hatırlattığın o duygu icin teşekkür ederim..
" - ahhhh! okey O.D " tabiki kitabı okuyacağım.. 12.06.19
25 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Aslında filmin konusuna baktığınızda size klişe gibi gelebilir, ama konu hayret edilesi bir şekilde güzel işlenmiş. İlk yarısında yüzünüzde tebessümün eksik olmayacağı, ikinci yarısında da gözyaşlarınıza hakim olamayacağınız bir film. İzlemediyseniz hayatınızda bi eksiklik hissedin, "niye izlemedim" diye kendinize kızın.
6 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Hayat kısa sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin geçen gün manavcıya onu sevdiğimi söyledim domateslerde çok güzel veriyimmi iki kilo dedi olsun yinede söyledim şimdi sizlerin huzurunda sizede söylemek istiyorum seni seviyorum ranya cemal
3 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Film gerçekten iyi bir dram.Kanser olan 2 gencin hayata tutunmasını anlatıyor.İzlemenizi ravsiye ederim.
13 Eylül 2020 tarihinde eklendi
ne boktan bir site reklam açılıp duruo bi fragmanını izliycem 5-6 tane 20 sanileiğine reklam izledim amk filmde açılmıo anca fragman fragman
17 Eylül 2014 tarihinde eklendi
birçok arkadaşımın tavsiyesi üzerine izledim . Ama bana yeteri kadar çarpıcı gelmedi . Hatta film boyunca 1-2 dakikalık tek bölüm dışında ( hazel'in sonsuzluk tanımı yaptığı kısım ) duygulanmadım bile bu yüzden 3 puan veriyorum...
18 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
ya ben Osmaniye''de yaşıyorum bizim sinemada böyle güzel şeyler yok :(
29 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Beyin değil kemik tümörüdür Osreosarkom... Çeviri yapanlar biraz daha dikkatli ve bilinçli olmali. :)