birçok arkadaşımın tavsiyesi üzerine izledim . Ama bana yeteri kadar çarpıcı gelmedi . Hatta film boyunca 1-2 dakikalık tek bölüm dışında ( hazel'in sonsuzluk tanımı yaptığı kısım ) duygulanmadım bile bu yüzden 3 puan veriyorum...
spoiler: ya bu filme kotu diyenleri anlamiyorum... film sadece olagnustu bsey. sadece muhtesem. goz yaslari kendinden asli olmayrak akiyor. superrrrrrrrrrrrrr
Aslında bakarsanız filme dair söylenecek öyle cok söz var ki buraya ne yazsak boş ve kifayetsiz kalır. Bu filmi acaba izlesem mi diye merak edenlere demem o ki izleyin ve görün o duyguyu anlamanız gerek aksi taktirde yorumlar pekte açıklayıcı kalmıyor bu filmde.
Aslında yaşadığımız hayatın en acı gerçeğini anlatan bir film. Neden 3 verdim bence bu filmi izlediğiniz andaki modunuz önemli duygusal ve hayattan darbe yediğiniz bir zamanda izlerseniz sizi o oranda yıkan ve gözyaşı döküp 5 puanı yapıştıracağınız bir film olabilir lakin ben biraz daha mutlu ve alaycı anımda izlediğim için etkilediği anlar kısıtlı. Shailene Woodley çok beğendiğim bir aktrist ve rolünü de çok iyi yapmış diyebilirim. Kesinlikle izlenmesi gereken ve izlendiğinde insana çok şey katan bir yapım.
Aşırı sevdiğim ağladığım bir filmdi keşke sonu bu şekilde bitmeseydi. Konusu aşırı iyi sanki gerçekten 2 aşık bireyin tüm zorluklara rağmen kavuşacağı gibi hissediyorsunuz daha fazla konuşmak istiyorum sadece kesinlikle izleyin...
Filmin fazla abartıldığı görüşündüiğim duygusal etkiyi bende bırakmadı (son 15 dakika dışında).Ayrıca da filmin süresinin fazla uzatıldığı görüşündeyim.Büyük beklentilerle gittiğim film bende biraz hayal kırıklığı yarattı.
Kitabını okudum okuduğum en iyi duygusal romanlardan biri olmuştu okuduğum andan vizyon tarihi olan 27 hazirana kadar sabırsızlıkla bekledim filmden çok büyük beklentilerim vardı. Biraz hayal kırıklığına uğradığımı söylemezsem haksızlık ederim bir çok önemli kitap sahnesi es geçilmiş. Yani kitabı okuyanlar için biraz hayal kırıklığı olabilir ama güzel bir film olduğu kesin. Oyunculuklar çok başarılıydı bence iki kanserli gencin mükemmel aşkı gerçekçi bir şekilde sergilendi. Çok duygusal sahneler vardı salonun tamamını ağlatmayı başardı. Her şeye rağmen bu sonsuz aşk hikayesi güzel oyunculuklarla ve duygusallığa hafif mizah katarak beyaz perdelerimize yansıtıldı. tavsiye ederim. :)
Normalde romantik fimlerden pek hoşlanmam fakat bu filmin akışı ve vıcık vıcık değil de samimi olan ilişkileri filmi çok güzel bir aşk hikayesine dönüştürüyor. Filme bir başlık bulmak gerekirse aşk ve ölüm diyebiliriz.
Bir kitaptan uyarlanan çok güzel bir film. Kanser olan iki gencin çok güzel bir hikayesini anlatıyor. Kaç kere izledim hatırlamıyorum ama her seferinde ilk kez izlemiş gibi hissediyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum
Yer yer daha önce izlemiş olduğum Now is Good filmine benzese de sağlam bir konu ve iyi oyunculuklarla anlatmak istediği konuyu şık bir şekilde ortaya koyan güzel bir beni en çok etkileyen cümle ise '' Acı hissedilmek ister '' idi..
Bu filmde sağlığınızın değerini, birine aşık olmayı ve bu ikisini kısıtlı zamanda yaşamayı gördüm. Oyunculuk ve hikayesi çok iyi. Ayrıca dialoglar akıllıca ve özgün. Bu filmi eşinizle veya flörtünüzle izlemekte ayrı bir tat vermekte. Hem gülüp hem ağlayacağınız harika bir film.
Bu filmi çok uzun bir süredir ıda beni gerçekten çok etkilemişti.Ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgide aşkı bulan kanserli iki gencin hikayesi...Filmin duygu yüklü onu en az kitapta olduğu kadar etkiledi beni.Bütün filmseverlere bu güzel filmi öneriyorum!