KaliteTAKİP
1 Nisan 2015 tarihinde eklendi
harika bir konu bulmuşsun ama neden saçmalamakta ısrar ediyorsun?" sorusunu sorduruyor insana. arada verdikleri sosyal mesajlar, garip diyaloglar ve final sahnesi.... olmamış. sıkılıyorsunuz, gereksiz uzatılmış sahneleri anlamaya çalışıyorsunuz... bir ara "konu neydi yaa?" dediğiniz bile oluyor... Aksiyon yok, gerilim yok, dram yok, konu haricinde hiç bir şey yok.... onu da bağlayamamışlar zaten... ufak bi ayrıntıda Chris Hemsworth bu adamı hiç tutmadım çok kasıntı yapmacık bir yapısı var ve berbat bir oyunculuğu var bizim nihat doğanın çakması gibi neyse sonuç olarak kesinlikle uzak durun
cogu izleyicinin bu filmdeki onemli ince ayrıntıları farketmedigini düsünüyorum. filmin ne kadar saglam oldugunu anlamak icin bir hacker kadar veritabanindan yazılımdan vs anlamak lazım. bilgi birikimime dayanarak, bence ust duzey bi film olmus.