Selam
    3,3
    Selam hakkında görüşlerin ?

rota2011
    rota2011

30 Mart 2013 tarihinde eklendi
    Burası film sitesi kimse Fetullah Gülen in okulları doğuda var mı filme kim sponsor olmuş gibi konuları merak etmiyor. Merak edenler de face den twitter dan cıksınlar biraz dışarıda memleketin durumuna insanların rağbetine baksınlar. Selam türkiye deki ilk mesaj kaygılı film değil. Gidin biraz da kininizi mesaj kaygılı dönem filmlerine kusun Kimse beğenmediği ideolojiye burada saldırmasın lütfen...
    sinema
    1 ziyaretçi
    30 Mart 2013 tarihinde eklendi
    Duyduğumuz, okuduğumuz fakat hayal gücümüzde canlandırmakta zorlandığımız gerçek fedakarlığın örneği olan hicret eden yiğitlerin hikayesine bir ayna olmuş bu film. Gönlündeki aşkla selam aşkı arasında tereddüt dahi etmeden gayesine, idealine, hizmetine koşan öğretmenleri anlatıyor.
    Izdırap, hüzün ve aynı zamanda gururla izleyeceğiniz harika bir film. Ben çok beğendim. Herkese tavsiye ederim.
    Hasan K.
    Hasan K.

30 Mart 2013 tarihinde eklendi
    O kahraman öğretmenleri bir filmde anlatabilmek kolay iş değil. Ama ilk film için çok beğendim. Kesinliklikle izlemelisiniz. Özellikle izlemeden oy verenlerde izlesinler. Dünyanın dört bir tarafında okul açmak büyük başarıdır. Büyük Türkiye için umudum bu okullar. Nasipsizlere Allah basiret versin ne diyelim. Kötüler kızıyor diye onlar yolundan dönecek değil..
    Selçuk Orhan
    Selçuk Orhan

30 Mart 2013 tarihinde eklendi
    sinemaya da şu kirli türban siyasetlerini karıştırdılar ya lanetliyorum amaç edebi bi sanat eseri ortaya koymak film felan çekmek değil tamamen ideolojik kara propaganda tevekkeli fetullahın bankası sponsor olmuş zaten!!!
    Andrew S.
    Andrew S.

29 Mart 2013 tarihinde eklendi
    tipik batı düşmanı fethullah propagandası filmi. yok sömürgeymiş, sormazlar mı bizim osmanlı olarak sırpları yunanları bulgarları arapları sömürdük mü diye.
    ßüşra S.
    ßüşra S.

3 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
    Mükemmel bir filmdi. Emeği geçenlerin yüreğine sağlık. İnşaallah bu tarz filmlerin devamı gelir.
    Desmond
    Desmond

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

4 Nisan 2013 tarihinde eklendi
    Hangi eğitimin aşkıymış bu? Eğitim aşkıyla memleketimin doğu ve güneydoğu illerine gitmek yerine başka kıtalara gitmek neyin aşkı?