Kim ne derse desin Marvel'in açık ara en iyi filmidir. Çocuksu senaryolardan uzak, alışılmış sonlardan ırak ve sürekli olarak merak uyandıran bir kitaba benziyordu, ağzım açık izledim. İkincisini sabırsızlıkla bekliyorum.
Yani şu salak star lord kadar gereksiz sinir bozucu bi karakter yok. Onun serisini bitirene kadar canım çıkmıştı zaten şimdi gelmiş avegers'ı da mahvetmiş. Onu bırak kahramanlarımızın o yüce kudretlerine güçlerine ne oldu aw. Thor hulk dr. Strange black panter hepsi çok zayıftı oldukları gibi değildi. Ayrıca vision'da taş var ve salak gibi davranıyo hiç bi zaman potansiyelini gerçekleştiremedi. En iyileri gene wanda'ydı. Hepsi affedilirde vision için evrenin yarısının tehlikeye atılması affedilemez be Captan. Ne salakça bi karardı o. İnsan hayatının pazarlığı olamazmış aww. Onu bunu geçtim harika efsane bi film mutlaka izleyip seriyi tamamlayın sinirim bozuldu üff.
Kim ne derse desin Marvel'in açık ara en iyi filmidir. Çocuksu senaryolardan uzak, alışılmış sonlardan ırak ve sürekli olarak merak uyandıran bir kitaba benziyordu, daha uzun bir süre iyisi olmayacagı kesin.
sinemada izlemiştim waybe aradan 5 sene geçmiş şaka gibi seriye yeniden başladım en sevdiğim film 4.filmden daha iyi bana göre özellikle thorun yıldırımla geldiği sahne muazzam en sevdiğim sahneydi en sevdiğim replik thorun thanosu bana getirin baltasıyla kalbine sapladığı anda güzeldi thorun her sahnesini seviyorum bakıyorumda marvel serilerinden en iyi kötü adam rolünü thanos oynamış bence 10/8.5
Bu filmde endgame den sonra en iyi filmdi. Bütün avengers birleşip Thanos a karşı mücadele wakanda savaşı güzeldi. Bir tek Thanos un kazanmasını sevmedim. Puanım 9.8/10
The Avengers must stop Thanos, an intergalactic warlord, from getting his hands on all the infinity stones. However, Thanos is prepared to go to any lengths to carry out his insane plan.
vaktiniz varsa marvel evrenini seven birinin kesinlikle izlemesi gerek Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın
Tek kelimeyle mükemmeldi. Bu kadar zaman bekledik ve gerçekten beklediğimize değdi. şimdi bir dahaki filmi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. tüm avengers ekibinin filmlerini tekrar izlemeye başladım. başka türlü zaman geçmez herhalde :/
Ya şu filmin başlarında thanosun adamlarindan cirkin bi uzayli vardi ya adi neyse artk hayatimda gördüğüm en cool karakterdi abi ne kdr sakin ne kdr efsnae bi karakterdi ya konusmasi ses tonu hareketleri tek kelimeyle muhteşem bi karakterdi