çok uzun süre bir film bekleyip bu kadar basit biteceğini tahmin etmemiştim hikayesini beğenmesem de karakterlerin yavaş ve sindirerek harcaması güzel olmuş ama ölmesini beklediğim 3 kişinin de ölmeyip yaşaması boşa beklediğimi düşündüm çünkü ben bu filmi hepsi ölecek ve artık yenilmezler olmayacak diye düşündüm ölen kahramanlarsa geri gelecek bölüm 2 de nasıl olacak bilmiyorum ama bu durumdan memnun olan tek kişi benim her halde yani senarist bile ne yapıyorum ben lan çoğunu öldürdüm geri getirmeliyim diye düşünmüş Avengers: Infinity War - Part 2 bu şekilde arama motoruna yaz sonrada oyunculara gir anlarsın bunu okuyup sen geri döneceklerini nerden biliyorsun diye sorma ihtimali olanlar içindi yazdım bir de bu filmde olmayıp ikinci filmde olacak Jeremy Renner bu filme ilgili bir spoiler değildi o yüzden uyarıya gerek yok daha çok buradan bakıp kimin öleceğini kimin yaşayacağı çok belli oluyor bu yüzden senaryo çok basit tamam adamlar çok para harcamış olabilir ama ikiye bölmek nedir devam filmi olanlar yaşasın sözleşmesi biten oyuncular ölsün film bitsin onlar da insan hep aynı filmde oynamak istemiyorlar belkide tabi bu kadar sert olsam da görsel açıdan çok beğendim sadece karakterlerin ölümü için değil eleştirmek için de filmi izledim dram çok fazla var mantık hataları da adamlar uzayda nasıl nefes alıyor önce bunun açıklamasını istiyorum hadi biri büyücü diğer ikisi ne biri çok zengin zırh yaptırmış ama oksijen veren kaskı yok diğeri zehirlenmiş örümcek çocuk evet çocuk adam olacak yaşta birini seçmediler çünkü neyse bunlar uzayda nasıl nefes alıyor bu da çok saçma biri yarı uzaylı yarı insan buradan sonrası spoiler: sevgilisini öldüğünü duyuyor büyücü ve anime kadın mor canavarı oyalıyor bu uzayda nefes alabilen iki zırhlı dingil de eldiveni 1 saat boyunca çıkartmaya çalışıyor yarı uzaylı da mor adama saldırıp adama bak eldiven elden gidiyor der gibi vuruyor ve sonra hepsini dövünce mor adam kırmızı zırhlıyı öldürecekken büyücü tamam dur şaka yaptım bak taş bende onu bırak taşı al diyor bu adam gemide çocuk sen ve taş arasında kalırsanız taşı korurum siz ölürsünüz demişti normalde 0.5 puan vermek isterdim ama görseller çok iyi olmuş bu yüzden biraz daha fazla puan verdim
film sonu gelene kadar gayet güzeldi sonunda avengers 4 cekilecek videosu geliyor ki bu film öyle bir bitiyor k yeni bir filme ihtiyaç yok yapma yani 4. filmi sırf para için yapılacak bundan sonraki film gerek yok olan olmuş herşey bitmiş bitirin bu filmi burda başka bir film yapın bu filmin sonu da böyle olsun ne gerek var 4. filme 4 de yapacaklar işte ekip toplanır yüzükleri geri alırlar belki zamanı geri ceviriler yada yüzükleri parçlarlar herşey eski haline döner falan filan boş yani gerek yok yapılmasın 4. film bu film efsane olur ama 4. film geldiği andan hayatta izlemem o filmi bu filmi de yalan etmiş olurlar
Bu filmde macera aksiyon üst düzey ve gerçekten maliyetli bir film fakat bu kadar kalabalık olması şart mıydı bilmiyorum ama bizim tahtakaledeki bir milyoncu gibi. Neyse ki izledik bir kere. İdare eder işte
Filmin senaryosunun sıradan olmasının yanında bir de film hem sıkıcı hem de yorucu olunca tahammül edemeyeceğim bir film ortaya çıkmış. Oldukça overrated bir film İnfinity War. Bence herkes adil olup hakettiği puanı vermeli. Mcu'nun içinde en iyi 5.film bence. Filmin kötü tarafları Sıkıcı olması, Sıradan senaryosu, Aşırı gereksiz esprileri, Karakterlerin yetersiz kullanımı, Cap ve Iron Man 'in bir işe yaramayıp ayakbağı olması, Müziklerin a epik ve klasik olması diye sıralanır.
Neredeyse tüm eleştirileri okudum. Bir çoğu çok doğru tespitler ama ben biraz da birleşik olaylara deyinmek istiyorum. Anladığım kadarıyla spoiler: Dr. Strange is dead . Dormammu'yu kim durdaracak ?
KİM NE DERSE DESİN ARKADAŞLAR... BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM... İNANIN 1 FİLMİ İZLERKEN ENİNE BOYUNA İYİCE ÖLÇEREK KARAR VERİRİM.. ÇOK FAZLA KARAKTER KULLANILMIŞ EVET AMA HİÇ BİRİNİN DE DOYURUCU BİR ETKİSİ YOK... AKSİNE ÜSTÜNDE DURULMADIĞI İÇİN ÇOK ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞ... ÖNCEKİ FİLMLERDE MUHTEŞEM İŞLER BAŞARMIŞ KAHRAMANLARDAN BURADA MAALESEF ESER YOK... AZ VE ÖZ KAHRAMAN OLMALI VE ÜZERİNDE GEREKTİĞİ KADAR DURMALIYDILAR... ORTADA HARCANMIŞ BİR EMEK OLDUĞU KESİN ... AMA HAKKINI VEREMEDİKLERİ DE BİR O KADAR ÇOK KESİN....
filme ilk gittiğimde güç dengesini dengesiz dağıttılarını hissettim neden hawkeye yokdu mesela wision okadar güçlü bi karakter olmasına rağmen neden yerden yere vuruldu.ayrıca marvel comıcs lerını okuyanlar bılır witc güç bakımından taşlardan bile güçlü bi karakter ama neden se wisionla oda yerden yere vuruldu ve öldü ben ırona mannın sahnelerının daha cok olmasını ısterdım bence okadar güzel olmamış thaonos karakteri cok guzel oturmus galaksinin koruyucularındakı espırılerde cok hoş olmuş ama nerdeyse 10 yıl önce çekılen bı avatar kadar güzel efekt yoktu.okadar masraf etmısler elbet ızlenır emeğe saygı.
Beklentimi kesinlikle karşılamadı karekterlerin yeterince kullanılmaması saçmalıktı 3 saatlik filimde sadece 30 dk savaş vardı Hulk gibi karekteri kullanmamak saçma
Ben fazla beğenmedim çünkü thor onu filmden resmen silmişler sanki yenilmezler 3 de thor baltayı thanosa ilk saplayan kişi ve ondan güçlü ama yenilmezler 4 de güçsüz baltaya thanos karşı koya biliyor eldiveni olmadığı ğalde ve baltaya sadece layık olan thor ama kaptan amerika da sahip oldu saçma bence yenilmezler 4 filmini yapamamışlar en güçlü thor ken nerdeyse en güçsüz thor oldu