Afedersiniz de filmi izleyip sevenler aptal mı? Hayatımda gördüğüm en saçma filmdi. Önceki bölümde dr. strange zaman oyunuyla thanosu pes ettirebilirdi. Bu bölümdeki saçmalıklara gelelim. spoiler: Evreni oluşturan taşlar parçalanabildi hemde thanos canlı. Zamanda geçmişe gidip ölen kız geleceğe yaşayarak döndü. Ölüleri diriltmeleri zaten en boktan şey. Ne yani cennetten o ruhlar aynı bedene geri dönüp mü yaratıldı? Geçmişe gidip başarısız olan salaklar gelecekte de yok olmalıydı. Bu konuda hulk çıktı dediki "geçmişe gidip geleceği değiştirmek mümkün" as...... dedim. Tamam alternatif gelecek olur biz müslümanlara saçma gelsede, ama o durumda kendileri hemen yok olmaları gerekirdi. Önceki bölümde ölmüş olan yaratıklar yine öldü hem geçmişte hem gelecekte nasıl ölebilir 2 kere? Hay mantığınızı.. kısacası Game of thrones son sezonundan bile boktandı para verip gidenlere geçmiş olsun
Dunyanin en overrated ve en boktan filimleri arasinda uyumamak için kendimi zor tuttum, kendimi tutmamin sebebi 2 saatimi çaldi bari 40dk daha izliyim dedim izlemeyin izletmeyin zaman kaybi begenen ya ergendir yada fanboydur beynini kullanabilen kimse bu sikik filmi begenmez diger filmerine guveniyordum yanilmisim...
Şu ana kadar izlediğim en boş film. Tam bir çöp..Çocuklara hitaben yapılmış, çizgi filmden farkı yok, gerçekçilikten uzak,bir de utanmadan bilim kurgu olarak sınıflandıranlar var. Marvel'ın sanırım tüm filmleri böyle izlemeyin izlettirmeyin!
Maalesef bu seriyi severek takip eden binlerce üniversiteli genç var. Film çizgi filmden bile beter. Belki yeni nesil biraz gerizekalı dır filmde konuya meseleye bakmayıp görsellikle geçiniyorlar. Aslında işin iç yüzü çok başka. Zannedersem sinema sektörünün devleri bu Marvel evrenini herkese benimsetmeye çalışıyor. Aptal aptal karakterler hepsi kardeş arkadaş. Bu karakterler atari oyunlarında kalsaydı Çok iyi olurdu ama beyaz perdeye geçince konusuz aptal şovdan ibaret.